En galen dag med Karolina

Söndagen har varit till mycket nöje måste jag säga!


Jag mötte upp Karolina vid Café Nero, vi hade varsin te och snackade om precis allt.
Sen frågade hon om jag ville haka på till Westfield (Europas största shoppingcentre). Självklart sa jag ''Ja'' och vi drog hem till henne för att hämta lite stuff, fick till och med inviga toaletten. HAHA! Gästvänliga Karolina ;)

Vi hoppade på bussen nere vid Putney Highstreet och bussfärden gick bra. Vi fortsatte tjata så som tjejer vanligtvis gör. Fort gick det eftersom vi (efter vad jag tyckte bara va några minuter) va framme vid Westfield.

Gick runt och kollade i affärer, Karolina provade gärnet medans jag ''hjärnprovade''. Efter ett tag så kom vi fram till H&M... Sveriges stolthet lixom... gick in där och kollade runt... Karolina försvann in i ytterligare ett provrum medans jag stod och väntade... och väntade... och väntade... ne skojja bara inte så länge faktiskt... jag började spana in lite folk och eftersom vi va på ''männens avdelning'' så fanns det ju en hel del med godbitar... Det va dock en som skiljde sig i mängden... En kort kille, lite mörk sådär med fräck stil... lyssnade på musik gjorde han oxå... hörlurar FTW! Han gick förbi mig där jag stod och väntade på Karolina vid provrummen. log mot mig och jag log tebax och tänkte det va hemskt vad han va knepig... 10 Sekunder senare flockades alla småflickor runt omkring... Jahaa tänkte jag.. märkligt! Karolina kom ut och jag förklarade situationen och hon glodde på killen... Det va tydligen sångaren i JLS. Aston.........    Snacka om att jag va nåååågot generad..... frånt lixom att stöta på en kändis! hahahahaha!!!! men jag fick hålla mig i skinnet och låtsas vidare... Jag och Karolina hade konversationer på Svenska som tur va... kände svetten å paniken..  nu stod han bakom oss preciiiiiis bakom.. i kön.. iiiikk...... kunde inte med att va en 14is och fråga efter autograf eller ta en bild.. hahaha  så löjlig jag är....

Sen efter att jag återhämtat mig med Karolina som min Psykolog så tog vi bussen hem och jag va både pissnödig, hade skoskav och huvudvärk och frös... men fan.... jag har sett en Kändis... i London... det va på tiden ;) HAHA!


Comment of the day:

''-Alltså, Karolina kolla, JLS killen har hörlurar och lyssnar på musik... Säkert hans egna låtar!!!'''

Kan ju bara berätta att Karolina och jag har garvat idag! Väldigt mycket... Men vad säger man? Ett gott skratt förlänger livet!!!!  <3



Karolina (bild stulen från Facebook, sorry biatch!)

 



Westfrield Shoppingcentre (Bild lånad från Google)

 

 


Aston (killen längst åt vänster) träffade jag idag!

Dom blev kända genom Xfactor.

Så mesig jag är!

 


Jamie is off to France

My sweet darling...

Idag ska Jamie iväg till Frankrike på skidsemester med sin familj. Jag som avskyr skidåkning och snö bestämde mig istället för att spendera halva veckan här hemma i England och även lite i Sverige.
Fyller 25 år nästa lördag (6e februari), så eftersom Jamie och hans familj kommer spendera hela den dagen i bilen den dagen så skulle min födelsedag bli ensam och jävlig. Det va då jag bestämde mig för Sverige och att fira med dom bästa är ju perfekt.

Eftersom jag har underbara vänner så lyckades jag övertala 3 utav dom att komma till mig ikväll. George, Andy och James. Sen på måndag kommer Markus och Christian hit från Sverige. Skönt att man kan åka med dom tillbaka till Sverige sen. Finns inget tråkigare att resa ensam. Ingen att förgylla flygturen med. Haha.


Jag fick jobbet i centrala London föresten.  Härmed är jag nu Svensk säljare åt företaget CCI ltd. Underbart! skit bra lön oxå för att vara London. £10 (123sek) i timmen + provision. 28 dagars paid holiday med. <3
Mitt jobb ligger precis vid The British Museum och The Cartoon Museum. SOHO, Here I come!

Annars har jag inte så mycket att berätta mer.



Ingen snö i London nu som tur är. Dock hörde jag att det finns massa i Sverige så nu strax ska Jamie och jag iväg och shoppa skor till mig eftersom mina inte är direkt täta för snö. Sen blir det lunch ute och lite shopping på Sainsburys. Sen blir det att säga adjö för 2 veckor och invänta mina loverboys till vänner. Underbara med sjuk humor, precis som jag!!!


Fått ordnat i lägenheten lite med. SKÖNT!
Tur att Jamie och jag har egen lägenhet utan flatmates. Skulle krivera om den dagen kom.
Hemska Tanke!




<3

The Cure - Friday I'm in love


 

 


Kåååååv Me bröööö

Vet ni?  Jag skulle kunna döda för att få en SVENSK varmkorv i bröd. Typ IKEA's.



 

 


Wales Here I come


We will arrive after 4 hours with train tomorrow evening and stay at Jamie's stepdad's hotel ( The Imperial Hotel ). (It's a lovely 4 star hotel). The hotel is only 1 min from the beach and ocean and also close to the shops and mountains.
Gym, pool and sauna!!!!
There is also a sunbed so I'm gonna try get some nice colour on my body atleast 2 of the 3 days there if possible.



Have a look at the website!



image240image239image241

image242

image244







Allt detta är självklart gratis, mat + alkohol. Detta är nämligen Jamie's styvpappas hotell.
Han har bokat in oss och hans systrar + pojkvänner i 3 olika Sviter.... LYX!




Jobb!

Äntligen... typ... Ok, kanske inte det bästa jobbet man kan få men alltså, det är ju så sjukt mycket bättre än inget alls.
Ska börja jobba på TKmaxx i Putney iallafall.




Om TKmaxx:
One of Europe's 'off-price' retailer with stores throughout the UK.
They offer brand name clothing, footwear, bedding, furniture, beauty products, and housewares at up to 60% off their recommended retail price.




Bra va?  Jag får hela 10% off när jag handlar där. *asgarv*  lixom... 10% off... ok, bättre än inget dock.

As I said, ett jobb är ett jobb. Sen kan jag inte motstå att leta annat. Man har blivit van. Haha.


meh...

Orkar inteeeee.............................






måste göra mig klar för att gå ner till affären å köpa föda... annars svälter jag....  bara å välja lixom...  *suck'





bai bai!

Sweet dude!

Jamie köpte en påse utav vad som är bland annat mina favvo godisar. Soft gums made with fruit juice.. Inget annat skit så som gris fett etc... Underbart.

Går att köpa på Marks & Spencer i UK.

 

 


...








BLOGGTORKA!



Hjälp Mig!

Shopping!

 

Ny top från H&M i Wimbledon. £3 på REA. Underbart <3

 


Madonna...






Jag vet inte men ibland tål jag inte hennes låtar!







-Vad tycker ni?

Notting Hill etc...

Igår mådde jag verkligen piss. Ont i halsen och huvudvärk som bare den.
Gick och lade mig dagen innan klockan 20.00 på kvällen, vaknade upp igår (lördag) klockan 10.00 men lade mig igen och somnade om. Jag vaknade upp klockan 17.00 typ och fatta vad jag har sovit!

Jamie ringde sin syrra för jag behövde verkligen luft så jag hoppade in i duschen och fixade till mig, sen begav vi oss till notting Hill för att hämta upp henne. Vi alla tre drog hem till henne och drack te och kollade på film tillsammans med hennes pojkvän Edward. Vi kollade på ''The Reader'', SKIT BRA FILM VERKLIGEN! rekomenderas starkt!

Sen när filmen va slut blev jag vrålhungrig och vi bestämde oss för att dra oss hemåt med ett mini stop på Mc Donalds. Nom Nom!  Big Mac Meal <3 Bryr mig verkligen inte om det är onyttigt.

Sen körde vi hem å jag hoppade i säng direkt med min laptop å kollade igenom gamla bilder och videofiler från när jag och älsklingen precis blivit tesammas. <3 Älskar honom så mycket!



Sen däckade jag.

Nu är det Söndag och sista helgdagen.  haha. Jamie jobbar idag så man har lite Quality time för sig själv.


YAY!

My interview in Central London for ICC Ltd went really well! They will let me know in the end of the week if I get it. WOOHOOO! Swedish speaking sales person!!!!









BAAAH! Last minute!

Nu måste jag stressa iväg till centrala London!!!!
ska på en intervju där som kom väldigt hastigt och lustigt!!!!   Försöker kolla upp vägen osv och det är massvis med snöööö.... USCHA!!!!!   förjävligt!!!









bye bye!!!!!! laters!!!!!

Jävla intervju!

Intervjun inställd!!!!!   BAH!!!!!




Hoppas jag kan komma dit i morgon då!!!!!!
Jag stör mig så på Engelsmän! Varför ska allt vara så stressigt och komplicerat när det gäller snö?


Lixom... Hallååååå!!!!!!!!???????





*suck* Antagligen inte min dag =(

A white beautiful London


Let it snow, let it snow, let it snow... or not?

 

 

 

 

När ska denna snön försvinna? Engelsmän kan ju inte hantera snö. *Brrr*

 


Sunday oh lovely Sunday.

Söndag - slutet på veckan...
En underbar sovmorgon eftersom arbetskillarna som bygger på huset bredvid inte jobbar idag.




Har blivit bjuden på en ''elegant'' klubb i Centrala London på Lördag. Erika's födelsedagsfest. Inträde och all alkohol vid bordet gratis... låter det inte kanon?   Strict dresscode och jag vet absolut INTE vad man kan ha på sig!  PANIK lixom! Bah!

Vet inte riktigt om det är min stil men eftersom det är min kära vän och hennes fest så känner jag att jag vill va en bra vän och gå... vad gör man inte för sina vänner lixom?


Det tåls att tänka på... tills på onsdag senast!










En underbar sång min kompis Micke bad mig lyssna på.

Rise Against - Hero of War

 

 

 

 

Ha en underbar dag.

 


My Friday will end with a glass of wine.

Idag är det Fredag, igen...
Känns som om det alltid är Fredag, dagarna går så himla fort. Bah!

Jaja, iallfall så vaknade jag vid 09.00 av att våran Landlord ringde.... Orka lixom! Kunde dom inte ringt lite senare när dom vet att det är en ledig dag för både mig och Jamie. Så jag är ganska irriterad!!! Förstörde typ hela min dag. Somnade inte innan klockan 04.00 på morgonen iomed att jag ''kunde'' fått sova ut... men nejdå. Fuck U!

Jamie och jag begav oss ut vid 14.30 ungefär... lite ärenden på Banken och sen åkte vi till hans jobb och fixade lite för bilen började ryka och styrleden e fucked up! Orka!

Men jag fick mig iallafall ett par Jeans idag från NEXT. Behöver verkligen ett par nu när det är så jäkla kallt och snöigt här i London. Ok, inget i jämförelse med Sverige men iallafall!


Dessa jeans fick det bli, kanske inte världens snyggaste men sitter skitbra!




Va på en intervju idag igen. Dock verkade familjen väldigt tråkiga och nä uscha... tyckte inte om det. Grämde mig verkligen efteråt. Hoppas jag inte får jobbet! haha

Va på en annan intervju hos en Agency i Golders Green, det va ycket lovande må jag säga. Verkligen supermysig och trevlig kvinna som har den. Hon skulle se till att jag fick jobbet i Knightsbridge så det håller vi tummarna för!


Nu på kvällskvisten känner jag mig himla tråkig emot folk. Orkar inte hålla på att svara på massa meddelanden och inte prata. Vill bara dricka upp mitt vin, lyssna på musik, kolla igenom bloggar och vänta på att klockan kan bli lite mer så man kan kolla på film med Jamie och äta popcorn. MYS-FREDAG!



I slutet på Januari ska jag vara ensam hemma i min lägenhet här i London. Buhu!  Jamie ska iväg till Frankrike för att åka skidor och jag vill INTE följa med. Hatar skidor, hatar snö hatar kyla och blää....  Negativa Alexandra är verkligen ute på villovägar idag!
Om någon har tråkigt i slutet på Januari, hör av er och kom till mig i London vettja!   Party!




Gonatt!


What is a friend?

What is a friend? For me:



  • A friend is someone who will compliment you.



  • A friend will cheer you up when you're sad.



  • A friend will let you win sometimes.



  • A friend will remember your birthday.



  • A friend is fun to be with.



  • A friend will make you smile.



  • A friend is someone you can entrust you're darkest secrets to and they would never let them out.






A friend of mine wrote this to me right now;

Lexie, wana know why i think u r so amazing?

well many people in life r hmm how do we say it, normal i guess, by this i mean boring and ordinary
and every so often i meet someone special
for example, you
and these people r what make the world go round
and ur special ability so to speak is ur personality
how happy and full of life u r, the way u can make me and other feel good, they way u know what to say in the right moment
u see i believe that smiles can change the world.
because i believe that our interaction with one another is vitaly important and u know what lexi u r fucking AMAZING!

every person u meet becomes a better person just from knowing u or meeting u
from being around u with ur incredible vibe and aura
it geniunly make me smile to know that this world isnt full of hate and pain because theres people like u in it and for that reason u r sooooo special
litterally every person u meet has there lives changed in a small way or a large way but always for the better
and that my gorgeous beautiful friend is just one of the reasons that make lexi a goddess
u can change someones day just by being u, how cool is that?  =D

its like u have this overall power over everything and everyone around u, u choose there fate for the day, good or bad <3

all u have to do is open ur eyes and look around u hun, im sure theres evidence everywere, just look at ur friends and how much they care for u, how much u make them laugh and most importantly how much impact u have on there lives, its not to be taken lightly u sexy thing, power like urs needs a true goddess to wield and wow that is exactly what u r
ur like the most beautiful person inside and out <3



Thanks Joe! You know youre amazing as well and sadly we live so far away!!!!!

When you read something like this... It makes you cry and realise that you actually make people happy by just being yourself and smile...


Take Care of your friends out there.











RSS 2.0