Första Advent.


När första ljuset brinner Står julens dörr på glänt och alla barnen glädjas att fira få advent

När andra ljuset brinner är snart lucia här hon bjuder oss på kaffe och bud om julen bär

När tredje ljuset brinner vi juleklappar syr och mamma bakar kakor och har ett fasligt styr

När fjärde ljuset brinner vi hämtar julegran och alla barnen räknar dan före dan före dopparedan....













Ha en underbar söndag alla fina människor.

Det är la tur att 1 människa gillar honom.






Hon e ju dock lite pinsam eller vad säger ni ?

Nu är det helg!




Nu ska här drickas öl och vin och kanske ett å annat som går ner....



Ha en trevlig helg gott folk!












Jaja, vet att folk tycker jag börjar bli alkis men vafaaan :P

INSIDER på tv3

Jag måste verkligen kommentera programmet som sändes 19e november på tv3.

I början så handlade det om Bianca som har en 10 månaders bebis. Socialen tycker att hon va en bra mamma och därför hjälper dom inte till med boende... så nu har dom hamnat på gatan typ... men INSIDER... Robert Aschberg och dom betalar nu för hotellrum till dom 2 och nästa vecka sa han att dom ska ha satt fart på idioterna....

Jag tycker verkligen att INSIDER och EFTERLYST är 2 utav det allra bästa och nyttiga program jag någonsin sett....  sitter och kollar webTV varje vecka! Tittade till och med på dessa 2 program när jag va en liten skit å satt i pappas knä. haha   tänk vad många år det vart!!!!!

Inte nog med att han verkligen engagerar sig osv i problem och fall som visas  så är han ärligare än någon annan på denna jord....  Alltså... Aschberg borde ha en stor eloge.... Han är en viktig person inom media.

Hoppas verkligen det löser sig med bostad för Bianca och hennes bebis....  1000000000000 lyckönskningar!




Minns ett tidigare program för längesedan då han skulle testa att fylleköra å visa folk hur farligt det är osv... jag menar wow vilken människa... han skaffar inte test personer utan använder sig själv... haha   hur stort är inte det ???



Robert Aschberg, INSIDER





Iallafall JAG ÄLSKAR INSIDER!

Mitt nya jobb

T.G.I Friday's



På den kedjan jobbar jag nu. Har en hel del kompisar som jobbar där med. På så vis fick jag jobbet vilket va kanoners då en utav dom har lite mer att säga till om . hehe tur man känner rätt kontakter ;)




Igår hade vi haft lite staff training, vilket inte va så roligt då vi bara gick igenom menyer i stort sätt... och vad allt innehåller *ZZZzzzzZZZzzz*  ingen lär sig på en dag vad allt innehåller dock.... Men vi fick äta gratis vad vi ville från menyerna till luch... Gött.. tog en hamburgare för dom e så jävla goda!

Idag är det sista trainingen för denna veckan...  vi va bara 5 stycken som dök upp....   vilket e sjukt... varför söker man ett jobb och inte kommer på träningsdagarna för ? doooh  dom har iallafall inget jobb kvar muhhahaha....
Anyhow... idag ska vi gå igenom det 10 mest kända drinkarna och smaka ;) wuuuhuuu...  alkohol FTW! Tror det e Adrian som står i barne idag om jag sk vara ärlig...  Sköjj!

När Lena och jag va där fick vi lite gratis drinkar och 50% off food ftersom jag är staff så allt blir billigt och bra... NAJS!


P.S Om inte alla viste detta så finns TGI Fridays worldwide.. alltså i Sverige :D   Dock i Stockholm men men har man vägarna förbi så :D  HAHA  50% off food så absolut!!!!






Nu ska jag äta mina knäckebröd med kaviar/mjukos (kalles randiga) på... yummi.. sen bär det iväg till Jobbet... måste fulla på mitt Oyster card.. doooh...  *suck* alltid är det något....





I morrn är det fredag och dt menas med att Liz och Jason kommer hit och spelar Wii och drickel öl.. gött!



See ya later!

Grattis på födelsedagen.

Till både Lena och Freja.

Hoppas ni får en toppen dag!  *stora kramar*





Nu ska jag iväg på staff trainig...   det e inte speciellt frestande kan jag lova.....  men men... måste man så måste man....

Funderar på att kolla in om det finns några jobb i Whitgift sentre istället...   tror inte servitris e något för mig....  Jag menar, jag minns i puben när jag jobbade där....   allt va frid å fröjd å jag älsade det förutom när folk beställde mat... åsså chefen såklart.. uscha!



Aja, iallafall så e det min kompis som ska hålla i staff trainingen så hoppas det blir slappt...  Jag ger det en chans iallafall ett tag å trisv jag inte så ska jag se om det finns nått annat....




Gotta go... x x x

Emirates Stadium

Nu strax bär det iväg till tåget... ska möta upp Jason i Norbury, käka där och efter det ska vi ta tunnelbanan till Emirates  Stadium.



Nu har jag min Arsenal scarf på mig och är fit for fight!!!!!!




RED ARMY RED ARMY!!!!







Award.

Jag har fått en award utav  Patricia, för att hon gillar min blogg. *smile*







Reglerna:
1. Den som mottagit awarden skall lägga upp en bild på den
2.Länka till den bloggen du fick den ifrån
3.Ge den vidare till sju andra bloggar och länka till dem.
4.Lämna ett meddelande i deras bloggar så att dem vet att dem fått en award.



1. Carolin

2. Lena

3. Karin

4. Emma

5. Egoina

6. Anya

7. Jennifer





Så lycka till allihopa nu :)

Entrecôte ala Jamie

Min älskling kom hem från jobbet och sa åt mig att ajg inte fick komma in i köket....

Han gav mig lite vitt vin och bad mig vänta.... jag väntade och väntade....

sen sa han att jag kunde komma...  

Han hade lagat middag till mig....!!!!!!!


Entrecôte, potatis och stekta gönsaker, till det fick jag som sagt vin och lingonsylt.










JÄTTEGOTT!  Marinaden va hur god som helt.. Han är duktig på matlagning min man... gjorde marinaden helt själv.. :D

I dont like mondays dobe doo *singing*

Idag vaknade jag utav att grannarna ovanför bonkade, sågade och hade sig...  herre gud... när man för en gångskull INTE vakanr när Jamie går till jobbet klockan 6 på morgonen så händer detta.... Aja nu är jag iallafall vaken så jag får dricka en kopp kaffe så jag piggnar till. *ler*.

Måndag som sagt idag och nu är det bara 6 dagar kvar tills 1a advent. Missar julgransdansen i Sveriges Metropol detta året oxå... Limmared min älskade bonnhåla <3.






Vad ska man hitta på idag måntro? Kännder inte för något speciellt... Känner för att bara sitta och lata mig framför datorn typ. Spela lite World Of Warcraft, roligt nu när nya expansion paketet är ute. Har dock inte lvlat mycket alls så jag är bara 72 om 4 bars, vilket betyder bara 8 levlar kvar *suck* Det kommer ta mig en månad minst för jag är ingen data beroende nisse som sitter i 24h och spelar. Jag måste sova och äta... Jag läste härromdagen i tidningen här i London att en svensk kille i 16 års åldern suttit konstant i 24 timmar och ''glömt äta och sova''  HUR GLOMMER MAN DET??!!! han hade fått ett epilepsi anfall... tråkigt lixom för honom...  man bör inte stirra in i en data skärm så länge...  då får man sånt skit...

Jag har ett minne som gjorde att jag slutade sitta så mycket framför datorn för att ajg blev rädd...   Jag satt på ett LAN jag och mitt ex M hade fixat... Nårra polare kom dit å vi spelade.... Jag minns att jag satt i en ''instance'' och blev riktigt yr.. jag sa till M att jag svimmar nu...   han kastade sig ifrån datorn och när jag blev klar i huvvet låg jag i sängen... .. svimmade till lite...   så det va det...  Inge mer flera timmars spelande för mig... 

Många som säger ''-Hur kan du sitta å spela det tråkiga spelet? DU är ju beroende''
Men nepp det e jag verkligen inte... Jag tar kompisar och jobb före spel och jagj kan slita mig från datorn. Det är inte det att jag är beroende jag tycker det är roligt... precis som vissa andra har intresse för idrott, shopping och läsa... visst idrotta e ju 100ggr mer hälsosamt men .. intressen är intressen... ville bara ha det klart. :-)


Idag ska jag ha ugnsbakad falukorv till lunch. *mums*.
Någon som vill komma å äta? :-D




Ha det toppen alla läsare!  

Älskar min familj och mina vänner <3

Jag saknar...

Er en himla massa där hemma i Sverige....



Familjen <3




Saknar mina älskade vänner i västra götaland och småland + Malin i Norrköping...  <3







*ÄLSKAR ER*


Glader...


I fredags när jag va ute å söp med nårra polare härifrån London träffade vi 2 snygga killar (riktigt snygga) alltså wow.... jag menar en va fotomodell snygg å han hade sagt till min kill kompis när jag åkt hem att jag va het. HAHA... man blir lycklig utav komplimanger....  särskillt när det kommer utav en snygging..... alltså OMG! 

Man blir så lycklig av kompilimanger vad det än är... har ju fått många utav killar men på nått vänster har man inte fått så många utav vänner osv under sin tid så antar att man är ful eller värdelös eller nått annat....


*suck*   ne orka...    nån gång i framtiden kanske man får en liten en....





men iallafall... han gjorde min dag fast det gör min älskling Jamie varje dag.


va bara tvungen att skryta med det.  han va verkligen fotomodell snygg :P   såg ut som en som e med i Calvin Klein reklamen. *hihi* *skrytmåns*




Patetiskt haha... ne men ingen får bättre självförtroende än jag när man hör nått fint om sig själv från någon.

Ett missförstånd så in i h.................*

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.








Va bara tvungen att skriva in denna historien för jag tycker den va så himla rolig.  Hehe.

JAG FICK BREV!

Av min brorsdotter Cassandra. hihi

Hur gulligt som helst.. hon hade ritat en bild på mig oxå *hihi* Sen skrev hon hur allt va och att hon saknar mig jätte mycket. *naww*. Hon hoppas även att jag kommer hem till jul. Och det gör jag ju självklart!!!

Det va nästan så man fick en liten tår i ögat. Det är inte varje dag man får en gulligt brev med Tingeling på. hihi.




Tack finaste Cassandra <3

ARSENAL MATCH!

on tuesday!

Jason and I are going to watch football... HAHA


£50 a ticket...  hopefully they will win.....

Will probably be freezing to death tho its an outside stadium and its gonna be aweful cold... eww....








Ok time for food and then a relaxing evening.  X X X

Bakis, Mat shopping och World Of Warcraft.

Har inte pallat skriva mycket idag eftersom bakfyllan fortfarande sitter i. hehe  


Anyway....

Nu ska Jamie och jag åka till Sainsbury's och köpa mat... Är verkligen skit hungrig... huhuuu...



Sen ska jag inviga min badbomb med blommor i.. den e rosa och lila... *jättefin*   hoppas det inte börjar klia och sånt skit bara när man badar i det.



Sen ska jag nog spela lite World Of  Warcraft. Har inte lvlat upp mycket nu det senaste... är bara 71 så ja.... det blir kanske att vlla upp till 72 om jag orkar sitta i 4 timmar...



Saknar mina vänner i Sverige!  Tack Carolin min älskling... ditt telefonsamtal värmde! <3 love you!




OK I'm OFF!   See ya l8r.

Kunde inte hålla mig...

Va tvungen att trimma min lugg innan. Den e ju fortfarande lite små lång men hittade inte mina andra saxor tyvärr. Vågar inte klippa den kortare ifall att det blir fel... Jag förstår inte varför jag inte går till en frisör... jag har ju råd med det... Antagligen för vad som hände sist jag gick till frisören här.. inge vidare alls...  men men... ska försöka hitta en frisör som e någolunda okej nu när jag strax ska bege mig till Croydon town centre ( eller ja, där jag bor fast centrum) . ETC....




När jag och Karin va små...

*Räddade (Stal) katter och hade dom tills dom blev tama och älskade oss.

*Klättrade upp på elskåp vilket är livsfarligt! Att vi inte fattade??!!!

*Va Skejtare och Bladare på samma gång.

*Förstörde när andra barn hade byggt och gjort fina saker såsom snögubbar, kojor och ''trä-bebisar''.

*Tyckte att Fredde va cool för han hade snygg bil, motorcyker och vanlig cykel *ASG*

*Hade osynliga hästar som vi red omkring på. HAHA barn och fantasier.

*Byggde upp ett helt Barbie land i ett utav de tomma rummen vi hade och vi kunde låta det stå i veckor.

*Spenderade oftast hela dagarna i skogen, vilket jag verkligen inte fattar nu...

*Skrev 100tals berättelser om 3 tjejer, Cissi, Bibbi och Fula Kitty. *ASG* (vilket va om oss själva, fula Kitty va en kompis)

*Hade picknick nära landsvägarna, vadfan vi kunde blivit påkörda juh.

*Luntade i skogen, dock inte så allvarligt så brandkåren fick komma.

*Blev kära i byggarbetare(20 år äldre) så jag tvingade mamma baka bullar till dom. HAHAHA

*Spenderade tid i Liseberg med våra Addidas byxor och trodde vi va tvillingar (sov hos min mormor då som tyvärr inte finns i livet idag).

*Sålde en massa fula teckningar, fattar inte hur vi kunde tvinga på folk å köpa dom. HAHA

*Älskade att reta och bli jagade utav Toumas Koutinen (hur stavas det?) Fan vad elaka barn kan vara. :(

*Döpte om folk till kattmördare... man blir vad man förtjänar. !!! inte för att han va nån men iallafall...

*Gjorde arbetsblad åt varandra, spel osv... gärna 10 stycken om dagen.

*Trodde att minsta lilla sak som inte stämde va ett nytt mysterium.

*Fuskade alltid på Monopol

*Lånade skräckfilmer i smyg och en skrämde vi upp varandra under ett bord.. något rubbat!

*Vad som än hände va vi alltid tillsammans i vått och torrt! *ÄLSKAR*






Ja det va lite olika flummiga saker som jag och Karin gjorde när vi va små... Finns en himla massa som man gjort som äldre med fast det kan man inte säga... det är dödshemligt HAHAHAHAHA!


TILL MARTINA :D

Hon skrev ju en kommentar ang om denna saken skulle bli lik min bror så jag gjorde ett försök. Så här blev lilla pojken.
Bestämde mig för att testa en liten pojk eftersom dom har 4 flickor .. phew tonåren då blir det jobbigt Martina.. och dyrt....


men iallafall här kommer mini Cholla... *asgarv* flinten e nog det enda han får av brorsan... :D







En rolig sak.

http://makemebabies.com/


Gick in på denna sidan och vips har man barn. HAHA   tänk om det hade varit så enkelt..
Ne men man uploadar en bild på sig själv och en på sin partner, man kan välja kön och namn själv. Sen trycker man på ''klar'' och efter en stund kommer en färsk bild på hur ens barn kommer se ut i en mixad form utav sig själv och sin partner...


Roligt roligt....   så här blev mina. hihi


 Elza






Archie






Hur kommer dina se ut tror du? Inte för att detta stämmer men som sagt roligt att bara testa.

UTMANING!



Regler:
  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
  • Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.




7 Saker du inte visste om mig


→ Jag har 6 stycken olika fobier.

Arachnephobia or Arachnophobia - Rädsla för spindlar.
Aviophobia or Aviatophobia - Rädsla för flygning.
Hypsiphobia - Rädsla för höjder.
Dentophobia - Rädsla för tandläkare.
Coulrophobia - Rädsla för clowner.
Genuphobia - Obehag för knän.


→ 
Jag är föööör Pedantisk när det gäller städning och disk.

Allt måste vara kliniskt rent och all disk måste vara diskad. 1 glas och jag måste diska. Allt bör stå perfekt  på bänkar, golv och bord. Mår riktigt dåligt när jag ser lite smuts och en skitig tröja på sovrumsgolvet. Usch!



→  Jag älskar data spelet World Of Warcraft.


Underbart tidsfördriv, man lever sig verkligen in i karaktären och man glömmer allt utanför. Alla problem och jag har så himla mycket vänner i spelet som jag håller kontakten med på msn osv.



Jag avskyr choklad.

Vet inte hur detta började om jag ska vara ärlig... tycker bara det är vidrigt helt enkelt. Vit choklad är okej till en viss mängd... en liten ruta eller 2 går bra.



→ Jag va riktigt duktig på sport när jag va yngre.

Jag spelade både fotboll, innebandy och dansade bugg. Fanns säkert något mer jag gjorde som jag bar inte minns nu.



→ Min naturliga hårfärg är blond och har inte sett den på säkert över 9 år.


Har mina små funderingar om att ljusa upp håret när jag får pengar över.


Jag va nära på att dö när jag va ca 5 år.

Jag slutade andas pga astma-anfall. Blå i ansiktet och genomsvettig hittade min älskade bror mig och hämtade genast hjälp. Va väldigt sjuk som liten. Allergier och astma hit, sjukhuset dit...... Mediciner, Mediciner.... Usch vad jobbigt allt sånt va. Dock har allt utom djur-allergin och astman lagt sig.




Jag blev utmanad utav Patricia och jag utmanar ALLA som inte redan blivit utmanade!
Speciellt
Lena, Carro, Karin, Emma, Freja, Jeniffer och vem som helst.

Lenas 3dagars visit i bilder.







Måndag:  Drog till TGI Friday's och käkade med Liz och Jason 50% off all food etc.

Tisdag: Shoppade inne i Croydon Town Centre. Söp även till det lite med.

Onsdag: Shoppade lite mera i Croydon Town Centre, slappat framför datorn.

Torsdag: Early morning 02.00 Lenas taxi kommer hit och kör henne till London Victoria. Buhu!







Nu ska jag kila iväg. Ha det trevligt alla människor därute. Kom ihåg... ALLA människor är fina!

Drickande!

Jag och Lena sitter och dricker vin, cider och Smirnoff Ice.





WOHO!











GRATTIS CAROLIN!  LOVE YOU!

Lena och jag

Nu är min Lena här och det är jätte roligt.... vi dricker öl och gör oss klara för att sedan bege oss till TGI´s och äta och dricka med Liz och Jason... kommer bli roligt.. hihi...


vet inte vad jag ska säga mer.. ha en trevlig måndagskväll...





Håller på att uppdatera mitt WOTLK för nu har äntligen vårat kära INTERNET kommit....  YAY!!!!




bye, bye, bye and bye!!!

A day at The London Dungeon

Jag, Sarah, Madde och hennes syrra drog till London Bridge idag. Sarah hade 4 fribiljetter till London Dungeon sa hon fragade om jag ville haka pa och sjalvklart ville jag gora det.
Jag och Sarah gick och holl varandra i handerna genom nastan hela turen. Det fanns tillfallen da vi rakade skrika hogt... fast modiga som bara den maste jag papeka att vi va... iallafall efter spegel labyrinten.. shiiit skrajset.. man sag inte vart man gick och jag blev livradd for min egna hand hahahaha.

Iallafall hur som haver... Skadespelarna dar inne maste gilla mig.. dom sa att jag har fatt Pesten och bad alla andra att halla sig pa avstand... haha  sen sa fick jag en kapp mitt framfor ansiktet och jag viste inte om jag skulle skratta eller grata.. skramde livet ur mig.. fast lite skoj va det allt.. hehe....

vi tog en lattjo bild i borjan som jag tankte kopa fast angrade mig i sista sekunden...  hmm..

Jag och Sarah mesade med den sista hangnings karusellen.. typ som nerskjutet fast man har rep runt halsen.. sa ska man bli skit radd och tro att man blir hangd etc...   men som sagt.. Madde och hennes syrra va modiga... fast jag tyckte jag och Sarah va modiga pa ett satt for vi vagade lamna skaran och ta oss igonom den sota dorren till friheten.. hahahaha


Efter allt stohej va klart akte jag och sara till Brixton och madde och hennes syster atke och kollade i affarer....
Sarah kopte godis och jag kopte brod.. haha vilken kombination.. HAHA!!!
Sedan drog vi till Clapham Jct och kakade mat pa Nandos... sen tog jag taget till Waddon och ja nu e man hemma..

Haft en kanon dag med tjejerna!!!!!

Arligt talat... TUSEN TACK SARAH, for biljetten!!!   underbar dag!









-------------------------------------------------------------------------------------------------


Har stadat som en galning nu (allt utom datarummet) for Lena kommer hit i morgon efter klockan 12.00 sa jag vill att det ska va rent och fint...  har sett fram emot detta sa himla mycket... Min kattkerstin!!!!

Ska mota upp henne pa Victoria station i morrn och beratta min planering for dagen.. WOHOOOO!!!  det baste ar att IMPULSER ar min och Lenas starka sida.... hihi  love you!





En bild pa mig och Lena nar jag bodde i Streatham aka Skiiitham



Makadem - OBAMA be thy name

GREAT REGGAE!


Det finns en sak...

.....som gor mig deppig faktiskt.... 

Nar jag tanker pa det gor det mig valdigt ledsen och jag inser det mer och mer for varje gang.



Varfor? Kan inte bara nagon beratta for mig? Det ar faktiskt vissa ord man behover.
Jag har sagt en massa, skrivit en massa men jag brukar tyvarr aldrig fa samma respons tillbaka tyvarr.












   Jag mar for ovrigt valdigt bra maste jag saga. Jag har for mig, varldens basta pojkvan.
Mina vanner har i London ar hur kanon som helst, verkligen underbart att spendera tid med dom.

   Mina vanner i Sverige betyder valdigt mycket, nagra mer och nagra mindre. Manga minnen ihop. Nar jag ar i Sverige och traffar er kanns allt sa bra och nostalgiskt. Man kan lixom bara komma over pa en kopp kaffe osv.

   Familjen, ja... Jag saknar er mest i hela varlden. Vi ses den 18e december!  <3



Nu till nagon mycket roligare...

Far besok utav 2 kompisar till mig och Jamie fran Essex (en annan del av London). Luke och Alexander.
Dom kommer nar som helst och jag har redan korkat upp forsta olen.

Cheers!

House Warming Party Pictures














More pictures will come later on, or tomorrow.


Oops too much Sainsburys shopping...

Anything for a House warming party!!!!












Frankrike

Jaha, da far man en gratis resa till Frankrike i slutet pa januari tillsammans med Jamie, hans pappa plus 2 systrar och deras pojkvanner.... Kommer bli underbart kanner jag....  Aldrig varit dar innan...

Det kommer bli en skidresa i en vecka och jag som lixom inte kan aka... men Jamie som ar van skidakare kommer lara mig osv for hans fot pallar inte for mycket skidakning nu for tiden....   men vi kan ju kolla runt nagra dagar oxa...

Vi kommer va i ett mysigt trahus och stallet heter Meribel.












Jamie, hans pappa, 2 systrar och deras pojkvanner va dar forra aret och jag bestamdemig for att inte aka med for jag kande inte dom sa val ochd et kandes bara konstigt..... Sen sa kan jag ju inte aka som dom kan sa det e inte roligt att fatt vara ensam... men men... nu blir det ju 100 ggr battre nar Jamie kan spendera tid med mig i lugn och ro... hehe...




Det va allt for ikvall tror jag... dags att sova... laaaang och stressig dag i morgon..... Inflyttningsfest... en liten en..... ni i sverige som vill ar valkomna.. haha  puss

Inflyttnings fest...

En liten sadan i morgon kvall....  orkar inte ha sa himla mycket folk over har....   jobbigt att stada osv....

Dom som jag vet kommer komma ar troligtvis Hannah, Jori, Tanja, Madde, Sarah, Liz , Jason och kanske nagon mer.


Kom hem for en stund sedan, har ju varit i Croydon town centre och kopt ett par nya stovlar.. skit snygga svarta saklart...  TACK JAMIE!!!!!!!  han ar sa snall.... love you!

Pa Primark kopte jag en Casual lila tajt stretch troja som jag redan har i fargerna bla/gron, svart och vit. alskar dom!!!! Plus att jag aven kopte ett par nya svarta strumpbyxor....
   Sen gick jag in pa H&M och kopte en dubbel ogonskugga eftersom min fallit sonder och det e bara smulor kvar typ... ack ack... Det va inte mycket mer jag kopte... maste spara lite pa pengarna med.. hehe.


Hopp ne, jag ar alldeles for trott for att sitta har och skriva ner dagens bravader.....

Jo en sak till...   Nar jag gick till Whitgift sa fanns det nagra som gjorde lockar pa folk och salde locktangar... Sjalvklart fick en tag i mig och jag tankte.. gott...  gratis lockar.....   sen forsokte att fa mig till att kopa en tang for endast £80...  FAN VAD DYRT!!!  det va rea oxa..... hahahaha   Jag sa bara nej och tack for lockarna sen gick jag.. hahahaha  sa javla bra....



Men nu e det dags att dra.... PUSS!

 

Romantic treatment at home for my love

Bestamde mig for att ge Jamie nagot mysigt ikvall sa det fick bli massage, bad och vin. Han ar alltid sa himla snall emot mig...   vilken pojkvan jag har... min alskling.. alskar dig sa himla mycket... finns sa mycket jag skulle vilja ge honom. Jamie staller upp vad det an galler och far mig alltid pa bra humor... Idag ville jag verkligen som sagt ge honom nagot speciellt och med omtake som visar hur mycket han betyder for mig...  Du och Jag !






A bath, candles, wine and a body massage... Everything for you honey!










New pictures on the new flat

Har har jag satt ut lite bilder pa nya lagenheten... stor skillnad fran den forra Jamie och jag hade...
Men allt ar inte uppackat har annu och det ser inte sa stadat ut men det ar pa god vag att bli klart snart.. bara lite sma finjusteringar. Det ar allt som behovs....


Vardagsrum

vanstra sidan av koket

hogra sidan av koket

Badrummet

Toa & Dusch i ett rum i sovrummet

Sovrummet med ett plus rum som har dusch och toalett

Hallen precis nar man kommer in.

Underbara fonster med dubbelglas. Ingen mer kyla pa natterna.





Som sagt, har inte packat upp allt annu sa det ser fortfarande lite hullrigt och bulligt ut.. men jag lovar er att det blir sa himla mycket battre snart. I ovrigt hatar jag att flytta!!!!

Men nu ser ni iallafall att sadana fina lagenheter behover man inte betala 12000kr for i Sverige. men det far man gora har i London.

Denna lagenheten klassas som mer *lyx*. Ja jag ar javligt stolt over att bo sa har fint i London... LYCKA!!!


OC och nya skor

sitter har i soffan och tittar pa OC samtidigt som jag uppdaterar min blogg..  jag ar inte klok.... hahaha....

hander sa himla mycket i OC nu och man blir alldeles till sig och langtar tills nasta avsnitt hela tiden....   woohoo!



Jamie ringde i morse och vackte mig.. min alskling har lamnat in mina favvo boots pa lagning och jag fick lite panik.. sa att jag ville ha dom i helgen men ha sa att jag kunde kopa ett par nya boots sa lange... kommer ta en vecka innan jag kan fa tebax mina skor.. dom va tydligen sapass forstorda.. men vad gor man inte for sina favorit boots.. hehe
Bli antagligen att jag drar ivag till Centrala Croydon i morgon eller kanske senare idag och koper ett par skor...  woho!




Jason ringde for en stund sedan oxa.. han har tatt med sig sitt Wii till jobbet, han ska komma hit efter 3 da han slutat och han ska visa hur det funkar.. har ju aldrig spelat wii sa det ska bli roligt att testa pa.. hehe...




vad har jag mer gjort....  pratat lite med Markus. Alltid lika trevligt... han e sa snall...  Macke Packe!






Ne nu ska ajg ga och gora kottfarssas... foresten jag snor nagon annans internet just nu.. hehe    far ju inte varat an forrans senare i veckan.. man far ju passa pa... heheh....





See ya laterz!

I am back on track!

Ny fruktansvart fin lagenhet, nara till IKEA och Sainsburys. 10 till 15 minuters gangvag till the train station ( Waddon ). Sen en busshallsplats 5 min gangvag harifran som tar mig till jobbet pa ena vagen och till cetrala Croydon pa andra. Kanon smidigt!!!!!

Har kopt en massa saker pa IKEA, inkl, mat... svensk underbar mat!!!!!



Idag har det vart en solig dag i London, inte allt for kallt om jag ska vara arlig.... jag gick upp vid 9 i morse, at lite frukost och kollade mest pa TV hela dagen.... nar klockan narmade sig 14.00 sa hoppade jag in i duschen och sen gjorde jag mig klar for att mota Jamie vid taget... kande att jag behovde en liten promenad efter att bara ha legat pa soffan hela dagen och slappat...  sen nar vi kom tebax sa gjorde jag kyckling, rick och curry. Efter middagen sa hoppade jag i badet, uuunderbart varmt bubbelbad... innan hade vi ju inget badkar och nu har vi ju 2 toaletter en dusch och ett badkar....  lever i lyx nu... hahaha...  

Kan fortfarande inte fatta att den kostar 12000 kronor i manaden. 




Pa mandag kommer Lena hit till London och jag langtar sa himla mycket efter henne...  langtar efter alla mina kompisar med saklart men alltid extra roligt nar nagon kommer och halsar pa....  Det ar ju faktiskt inte dyrt att komma hit....



Den 18e flyger jag till Sverige!   Har redan sagt det ett antal ganger tror jag.... stannar tills den 29e.. ska fira nyar har i London med Jamie och troligtvid nagra kompisar med.. Far se vad vi hittar pa att gora.. Jason sa att han kunde ha fest i hans foraldrars hus.. hade la vart najs...  hehe...



Jamie och jag pratade idag lite om att kanske aka till Paris innan jag aker till SVerige.. som en liten mysig julklapp till oss bada tva... mysigt och undebart.... Japp ska kolla resor strax.... :D hih!!!





Nu ska jag ata popcorn och dricka saft hahahaha..  maste papeka att Jamie ar bast pa micropopcorn... jag branner alltid dom hahahahaa....



Har saknat att lasa endel bloggar!!!!!

Karin nu e jag tebax.. pusss

forjavligt rent ut sagt!

laste aftonbladet ovh sett pa nyheterna har i london om den lille brittiska pojken.. en bebis som anvandes som slagpase utav 2 man och en kvinna.... deras mamma och pappa etc... hur i helvette kan man gora en sadan sak.. man blir sa arg och forbannad sa man grater...  en liten bebis kan ju fan inte forsvara sig...   hur mycket kan man ha i skallen om man gor en sadan sak emot ett litet  litet barn....  FY FAN!!!!!







HATAR BARNMISSHANDLARE OCH PEDOFILER!    aven valdtacksman ar oxa manniskor nar dom ligger 3 meter under jorden....

No Internet for a week!

Moving house so I wont have any internet... see ya in a week.



Inget internet på en vecka eftersom jag och Jamie flyttar till ny lägenhet.




Vi ses om ca en vecka.



Puss och Kram Saknar er!

Nu får det fan vara nog!

Jag måste bara skriva av mig nu och berätta om något som fick mitt hjärta dunka 1000 slag i sekunden.


Jag satt och tittade på Andra Avenyn på www.svt.se. Hade mitt headset på mig som vanligt eftersom det ger bäst ljud.
Bredvid min skärm har jag en make up spegel så att säga och jag tyckte jag såg något där i så jag vänder mig om och där står en man från Credential (hyresvärden vi hyr av nu)   och en förvirrad kvinna vid dörren.

Jag kände hur hjärtat bankade och hela kroppen skakde av shocken. Han sa något i stil med att dom skulle kolla på lägenheten och jag fick inte fram ett ljud... jag skakade och stirrade på dom och jag va så rädd... jag menar...  dörren va ju låst....  Då hade han låst upp dörrjäveln utan att vi ens viste att dom skulle komma, dom hade inte ens planerat in detta med varken mig eller Jamie.... Kvinnan i dörren blev lika shockad som jag och gick ut igen.... Han frågade om det va okej att dom kollade igenom i lägenheten men jag bara satt och fick inte fram ett ljud.... jag skakade mer och mer och paniken började bryta ut....  Vet inte hur men efter ca 5 minuter va jag ensam och jag viste inte vad jag skulle göra... skakade även mer och tillslut började tårarna rinna... jag grät och grät... Jamie ringde i perfekt time för jag hade inga pengar på min mobil... Han förstod att jag måste vara vettskrämd.... Han sa att han skulle ringa dom och sen ringde han tebax.... Han berättade att han skrikit och gapat åt dom men jag behöver inte oroa mig mer.... Dom ska inte komma hit mer innan vi flyttat....
Detta dom gjort är olagligt... har berättat att dom vart här 2 ggr innan och gjort samma sak... men nu va jag rädd....

Vad hade du/ni gjort om ni såg en vilt främmande man bakom ryggen när du sitter i din morgonrock? När du vet att du låst dörren.... Jag fattar inte att dom låste upp min dörr å klev rakt in... dom skrämde livet ut mig...

efter dom 2 gångerna innan har jag inte kunnat sova riktigt bra....   jag är rädd för att dom ska komma in då jag sover....



Jag va bara tvungen att berätta detta....  Min shock och mina skakningar har lagt sig lite men jag kan ju säga att jag fick panik.....    Att man inte kan lite på sin fastighetsmäklare (eller vad det heter). Det är helt sjukt....!!!!



Nu ska jag göra mig klar inför middagen med Jamies gudmor och resten av gänget......


As I said before... Ha en toppen dag!

Åååååååh

Bakfull å jävligt idag... varför skulle jag dricka den där extra pint'en. whyyyyy!!????
Så typiskt.... va ju inte speciellt full igår. *suck*
   Kan det troligtvis vara ett tecken på att min lever hatar mig ?
Möjligen, Troligen, Kanske, Kanske inte.... *gode gud*



Idag ska jag packa ner köket och toaletten ( alltså sakerna därinne, INTE toaletten) höhö.
Sen har Jamie datarummet att packa ner ( va ju ganska kvick med att säga att det rummet får han ta, jag pallar inte kablar jag haaaatar kablar.)




Ikväll runt 16.30 ska jag ge mig iväg mot bussen. Åka till Clapham Jct och sedan byta buss där och åka till Fulham. Ska möta upp Jamie på sin pappas företag ( där han även jobbar ). Vi ska till.... minns inte avd det heter där hans pappa bor och hämta en bil vi ska låna under tiden hans pappa fifflar med bilen Jamie ska få om ett tag. Sen åker vi tillbaka till London och ska på ''fin middag'' hos hans gudmor.... kommer va lite folk där så det kommer antagligen kännas som gala middag hahaha ne skämt å sido...  Hoppas de blir nått gott så slipper man laga mat när man kommer hem hahahaha.




I morgon flyttar vi ifrån Streatham till Croydon.... jag och min älskling....
Kommer dock sakna mina vänner häromkring men men.. tåg och bussar är ju alternativet och man kommer ju inte sluta umgås bara för att man flyttar. hahaa..








Ha en toppen dag allihopa!

Yadida!

Postat av: C
Alexandra, det finns faktiskt något som heter "Ta seden dit man kommer". Så, det är ju faktiskt bara att acceptera att folk går in med skor. Vi är inte i Sverige, så då är det ju deras sed som gäller. ;)


Fick denna kommentaren av ''C'' angående detta inlägg. Tänkte bara förtydliga vad jag menar så du förstår mig rätt. :)

Jag bor inte i någon Au-pair familj, Jag är heller inte inneboende. Jag har min egna lägenhet och jag hade ju självklart accepterat detta om jag bodde hos någon annan, men när folk klampar in till MIN lägenhet jag städat och gjort fin... så tycker jag att jag får bestämma vilken sed som ska ske innanför mina dörrar.

Hoppas du förstod mig rätt nu :)

Go Go Obama!

Jag hoppas verkligen att han ska bli President... Han står för så himla mycket som jag och många andra gör.

Hade USA rätt att invadera Irak?

– Nej! säger Barack Obama.

– Nej! säger aftonbladet.se:s läsare.

Ska man kräva licens för att få köpa vapen?

– Ja! säger Obama.

– Ja! säger aftonbladet.se:s läsare.

Ska abort förbjudas?

– Nej! säger Obama.

– Nej! säger aftonbladet.se:s läsare.

 

 

 

Källa : Aftonbladet


Busy day with fog and cold weather

Shiiiiiit, idag är det verkligen kallt ute.... till och med lite dimma. Idag blir det att vara busy, busy, busy... Ska flytta alla kartonger som är under sängen till vardagsrummet och sedan packa ner alla kläder som Jamie inte använder just nu. Sen sticka upp till Blockbuster och lämna tillbaka 3 hyrfilmer. Även köpa ugnsrengöring.... *suck*.  Två dagar tills vi flyttar nu och det är både spännande och spänt....   Ska man hinna ska? Kommer det bli så bra som man förväntar sig? Hehe, jag tror det kommer bli kanon även om man tvekar bara för att.

Måste även berätta att jag är ganska nojjig... inte sovit speciellt bra de senaste dagarna eftersom jag tror att Förmedlingen ska komma och låsa upp dörren och visa runt folk. Jag menar dom har ju gjort detta hela TVÅ gånger förra veckan. Enligt mig är inte detta OK!  Visst som tur va låg jag inte och sov men jag stod i duschen och sedan den andra gången så kom jag precis ut från duschen....  Även då jag va shockad så är jag glad för att jag har min älskade pojkvän som ringer och skäller ut dom. höhö.


Efter detta inlägget ska jag börja fixa allt så att jag kan dra till Blockbuster och sedan till Sainsbury's antagligen. Ska även kolla med Jason om han har lust att ses lite i eftermiddag... behöver komma bort från lägenheten, hatar när det inte är rent å fint och mår illa av att det är stökigt på det stället jag bor på... ughhh...


En sak som skiljer Sverige och England....

I Sverige tar vi automatiskt av oss skorna när man kommer innanför dörren....
I England går man bara rakt in med skorna i lägenheten eller huset.
Alltså, iomed att jag är Svensk så har jag utryckt mig såhär.....

''-Man tar av sig skorna när man kommer hem eller hälsar på hos någon, det är oartigt (nästan förnedrande) att bara klampa in med skor. Man har ju faktiskt städat och gjort fint... 
''

Är glad över att mina UK kompisar förstod detta. Dom sa att det är samma som Tyskland. Måste bara försöka lära Jamie och vissa andra att göra likadant...

Visst, sure när man har en ful blå heltäckningsmatta så kanske det lätt blir att man bara klampar in, men nu i den nya lägenheten kommer mattan finnas i 2 utav sovrummen och dom är beige, så det kommer synas om man klampar in med smutsiga skor.  I övriga lägenheten är det parkett.
Även om jag är i England så måste man ju ändå kunna följa liiiiite små regler.. jag menar, det är ju typ lite av en Tradition eller Sed att man tar av sig skorna innan man går in... VANVETT!



OK, nu ska jag inte babbla mer men jag tror att det är mer än jag som håller med om detta.


Woho,


Familjen <3 Kompisar <3 Sverige <3

Wonderful Evening

Har vart i Clapham Jct ikväll...   kom hem ganska sent... vi glömde visst av tiden.. hahaha  måste säga att jag hade skit roligt.... 

Började med att jag träffade Sarah vid stationen sen gick vi och satte oss på Costa. Drack nice kaffe där å åt en liten kaka.. eller min va liten... Sarah's va monster stor...  haha så roligt...  sen så kom Madde, kanon roligt att träffa henne med... sen gick vi 3 till puben bredvid stationen och jag tog en  half Foster's och beställde lite pommes...  va ju lite hungrig iomed att klockan blev så sent... hade inte käkat innan jag åkte...    Well... vi satt där tills klockan närmade sig 22.30 å vi ba: ''-Oops!'' time to go... hehe  

vi skiljdes och bestämde att vi ska träffas snart igen.. väldigt snart  hoppas jag...   Så skoj jag hade å skrattade å massa svenska!   YAY!





Sarah och Madde, kanon trevliga tjejer.


Bara till dig Karin.... HAHA





Vilka minnen!  eller vad säger du ?  Loved him...

Off to Clapham Jct

Nu ska jag till Clapham Jct å möta Sarah...





Ha en underbar kväll allihopa!







P.s Smack that!

Mognad





Det kommer en tid för att då dom oxå mognar =)





Men under tiden så ska jag bara leva å ha det jävlig bra....   Life rocks!




Längar tills 18e -29e december. Då ska man hem och träffa familjen och kompisarna. WOHO!

Mmm...

Alltså jag vet inte vad jag ska skriva faktiskt....

Jag är på toppen humör som vanligt och har ätit god mat....  Ska iväg lite senare till Clapham Jct och möta Sarah. Vi ska förmodligen äta något och tjöta lite skit. Kommer bli riktigt trevligt tror jag. hehe.

Annars finns det inte så mycket att säga, har inte hänt något speciellt.... Har packat lite mer saker i lådor....  jag hatar att flytta... iallafall när amn ska packa ihop saker men att sedan packa upp är ju skit roligt.... spännande att se nya lägenheten igen... längtar så....   sen bor jag ju kanon nära IKEA med så det blir till att köpa en massa nya gardiner och dylikt. SKOJ!

Sitter och snackar lite med Emma och Jason på msn...  Gör mig småklar inför träffen med Sarah och ja...  städar och packar som sagt till och från....



blää känner inte för att skriva mer nu... haha tråkigt....

Ganska Pissed Off

Jo det kan man ju kanske säga...

På två saker...

1. Blev väldigt besviken idag när personen i fråga inte hörde av sig... Tyvärr är detta andra gången som det händer och jag tycker det är väldigt tråkigt... Hade varit enklare om hon hade sagt att hon inte ville så hade jag kunnat planera in något annat.... Blir tyvärr inte att jag kommer höra av mig mer...  Jag tycker inte att man gör såhär.


2. Chefen på puben jag jobbat på är bara fööööör mycket...   Fick inte ens ta mina kvitton för gratis drinkar folk köpt till mig. Eller ja, jag har dom men jag får inte lämna in dom å få drinkar för det efterson jag inte jobbar där mer.. men hallå lixom.... Folk betalar ibland för 2 drinkar och tar 1 under tiden. De får en signerat kvitto och kan lämna in det när som helst... Inte heller när jag sa det till honom så gick det... Å jag sa att Anna slutade joba där å hon fick komma dagar efter hon slutat å dricka dom... Varför ska han behandla mig så orättvist för? jag fick iallafall med mig Jason, Liz, Adam och Alex till The Waterfront och chefen på min gamla pub förslorade 5 kunder...  Ska aldrig dit mer igen...Fuck Off!


Annars är livet underbart... Blir mer packning i morgon inför flytten, Längtar så till nya fina lägenheten.

På onsdag är vi bjudna till Jamie's gudmor på middag runt 8 tiden. Hur underbart är inte det då.. Lyx Måltider överallt.. känner mig som en liten Gala prinsessa när man umgås med rikemans folk. Hahaha




SNART KOMMER LENA, gumman min :D  <3   

Emma, hoppas din hand är bättre. Och att du inte känner dig allt för ensam. <3


Carolin jag tänker på dig. All luck till dig min kära <3

Karin, du får skriva mer i din nya blogg så man har något att läsa... Kom och hälsa på mig snart! <3




Älskar mina nära och kära.

Underbart

Sitter här idag och funderar över hur underbart livet egentligen är för både mig och mina vänner.

Jag har Jamie

Carolin har Mattias

Lena har David

Emma har Mikael

Karin har Johnny

Och en massa andra folk har varandra...




<3 Är så lycklig när mina nära och kära är lyckliga!


Me as Gangsta Zombie




Vilket är/var ditt favorit gosedjur??

Alla har vi en favorit som gosedjur....  Min va en Tom (Tom och Jerry). Han hette Tom...såklart.. Fick honom utav min syster Annika när jag föddes. Har fortfarande kvar honom och han är verkligen min favorit. Älskar min lilla Tom.... När jag va med familjen en gång på Danmarks båten så köpte jag en liten Tom ( gosedjur ) Han fick heta Tommis. Tom och Tommis... Mina favoriter och jag lekte med dom gav dom mat och allt när jag va liten.... Dom sov med mig i sängen men jag drabbades dock mycket utav astma när jag va liten. Så läkaren sa att jag ej borde ha gosedjur i sängen eftersom de drar till sig en massa damm... Pappa gjorde en väningsäng till Tom och Tommis och sen gjorde mamma små filtar och kuddar som dom kunde ha...  Allt för att jag skulle vara glad och må bra....




Vilken är/var ditt ?








Passande låt:


   Teddybjörnen Fredriksson



Halloween 2008 in London, UK

This is Jamie and I before the cab came. I had just sorted out the makeup on both of us.






And some pictures of me and my friends at the Halloween party yesterday night.
ENJOY!












Alexandra the Zombie Gansgta Girl


RSS 2.0