A short trip by car.

Jamie och jag hade tråkigt igår så vi bestämde oss för att ta en liten tripp med bilen. Eftersom jag inte känner för att hoppa runt på kryckor i en evighet å mina händer gör ont.

Här kommer det lite bilder från gårdagen då solen sken och det va hur skönt väder som helst.
Vi tog en liten sväng till macken för att Jamie ville ha cigg, sen drog vi vidare och körde runt i Wallington, Waddon och Croydon. Sen åkte vi hem och spelade WORLD OF WARCRAFT. Vilket liv man har. hahaha Kryckhoppande tjej! WOHO!!
















London's snyggaste och skadade fot. Fan så ugly sgo man fick!



Gosh!

Vet inte vad jag ska skriva...

Det är kväll och fredag på samma gång. Händer inte mycket denna helgen tyvärr iomed att jag hoppar runt som en annan invalid människa. Mina händer gör riktigt ont efter kryckorna, baah!   tur man inte brutit något, skulle aldrig palla hoppa runt i flera veckor på dom.. ok att man förmodligen blir van osv, menändå lixom.



Ne, blir att nörda sig med World Of Warcraft, film och telefonsamtal.



Vad ska man hitta på och äta ikväll tro?   Har inte en aning... blä!



Ingen rolig dag idag.



Let me be your supernova...


crutches baby.

Då har man fått kryckor och en stödsko.   Intressant...








































Något ännu mer intressantare blir det när jag ska försöka duscha senare ikväll och försöka göra det utan att blöta ner foten...   ska man ha en plastpåse bunden runt?   Jah känner migsjälv och antagligen, klantig som jag är kommer jag blöta ner foten...  skulle inte förvåna mig ett dugg!!!!

I morgon är det fredag... Inte så jippy för min del. vad kan jag göra?  hoppa runt på kryckor i parken?  Inte så trevligt å hoppa på en dubbeldäckare till buss i London med kryckor...  Trångt och eländigt. NEGATIV? JAA!









Just ja, Tack Carolin för ditt samtal, du gjorde min dag genast bättre.


Accident!

Tur i oturen som vanligt... bah!


Som jag skrev i förra inlägget så åkte jag hem till en kompis vars namn är George. Vi skulle bara ha en soft Tisdag med lite alkohol, men inte allt för mycket. Hade vart där i ca 3,5 timme och sedan hände det.

Vi satt och lyssnade på musik, jag tappade mitt vin glas (som va ett PINT glas) på hans golv så det gick sönder. Jag som sjääälvklart va barfota flyttade mina fötter ifrån glaset så jag INTE skulle skära mig. Vi snurrade runt å försökte få upp allt glas och torka upp vinet då jag inser att det rinner något nerför min fot. George sa åt mig att hoppa upp å sätta mig i fotöljen medans han hämtade en fuktig trasa och kollade hur jag skurit mig.
Den bra nyheten va att det va ett enda hack, och den dåliga va att halva tån va avskuren. OUCH!  man kunde lixom se skelettet osv. Mysigt, tur jag hade druckit lite innan så jag inte riktigt fattade att det gjorde så ont. Blödde som en gnu gjorde jag och han ringde närmaste sjukhuset.  Dom sa åt oss att komma in så fort som möjligt så vi bokade taxi och sen 20 min senare va vi framme. wohoo!

Fick vänta i 5 timmar innan dom kunde se mig och där hoppade jag runt som en annan kanin och ju mer klockan gick desto mer försvann alkoholen ur mitt blod och det gjorde ondare och ondare.



Fick komma in på röntgen osv men det såg okej ut, inget glas kvar etc...


Sen istället för att sy ihop tån så limmade dom den, tydligen en ny metod... wow tänkte jag... smärtfriare... men faaaan.... när hon tvättade rent de öppna såret så sved det å gjorde så förjävla ont så jag fick mig allt en liten tår...  Underbara George som höll mig i handen och tog hand om mig under dom 5 timmarna...  Vilken vän man kan ha. <3


Jamie kom och hämtade mig hos George dagen efter då han slutat jobbet och för att han tyckte synd om mig så fick jag Burger King <3 hihi  och min nya telefon arrived at same time. <3 Love it!






George som doktor och hans fina first aid på mig.







Läkarens bandage som vi diggade till tusen, dom gav mig Adidas stripes på det.













SHIT HAPPENS, eller vad säger ni?




Off to Fulham and Harrow.

Nu ska jag snart bege mig till tåget tänkte jag.
Först möta upp min älskling Jamie för lite lunch i Fulham, förmodligen hälsa på hans syster en snabbis om jag hinner oxå.

Senare i eftermiddag ska jag träffa George. Kolla lite film och käka + dricka lite alkohol. Han är verkligen en underbar vän. Han bor ända uppe i Norra London i Harrow så det blir lite tunnelbane åkning.  *phew* I detta vädret...

Kommer åka hem i morgon efter 12.00 skulle jag kunna tro. Känner inte för att stressa och särskillt inte om jag nu skulle råka vara bakis. Haha.



I London skiner solen och det är underbart ute. Älskar mitt England!






Outfit för idag blir klänning och skinnjacka!  *tummen upp*




New Phone - Sony Ericsson W995 red.

Thank you Jamie!

My honey got me a new phone <3 Sony Ericsson W 995red.








Love is in the air <3






Anniversary with my dear friend Hannah.

Igår så firade jag och min söta kompis Hannah 2 år. hihi Vi lärde känna varandra första gången för två år sedan igår. Vi drog till Bank och jag registrerade mig på en agency. Sen fortsatte vi med bussen till oxford Circus för att kolla runt lite men det va så himla mycket turister som vanligt så vi pallade inte.

Tog bussen till Piccardilly Circus och gick ner till Trafalgar Square för att kolla runt lite. Skit härligt väder va det iallafall.

Sen fick vi för oss att vi skulle käka lunch. Drog till Leicester Square, gick till Zoo bar som inte va öppet.. nehe... då fick det bli mat på en chinese restaurant. Inte det godast men China Town är så himla charmigt och mysigt.
Love it!



























Myself and Hannah <3 London's best friends!


Some shopping eh?

Went down to Croydon's New Look for some shopping with Jamie today. As I needed a jacket I got this leather one... Pretty awesome in my opinion.




 

 


R.I.P









Keith Floyd & Patrick Swayze


A Chemical Romance...

Between myself and my life in London...









*Missing The Most Amazing People Back Home In Sweden*


I Love you guys...


<3 Jamie is my everything, my best friend, soulmate and future...


M33p M33p

It's a j33p....



Abit of bad humour.... urgh...




Monday today... Tuesday tomorrow.... Looking forward to Friday when I'm back in lovely London...



But I have to admit.... sometimes.... The country side is wicked.....




Good Night! xxx

Mortal or Immortal








Im confused and I think I will be like this for the rest of my life....

I made it!

6kg på 2 veckor med GI metoden!!!!  nu är frågan om man ska fortsätta med det?  SJÄLVKLART!!!!!   här ska man minska i vikt tills julafton ;) hahaha

Ne, men man kan ju äta nåt på födelsedagar osv som kanske inte är speciellt nyttigt... men hittills har jag vart duktig på att undvika det....  


Förebild.








Efterbild.
-6kg





Man kanske inte ser så mycket, men folk kommenterar och säger att det syns. Man får lita på deras ord! Hoppas man kan ta en bild nån dag som ser ungefär likadan ut som den första så man ser tydligare.



Anyway... Grattis till mig som klarat mina 2 rivstarts veckor.

Duppas Hill Recreation ground.

Vem behöver ett gym när man har ett i parken 50 meter bort? Ok, kanske inte lika bra som vanligt gym men det fungerar ju bra ändå lixom. På gångvägen runt parken finns det även ditmålat tex, Sprint 500m, Walk 100m osv. Gotta love the sunny days in London.

<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En bild på dagens lunch, tonfisk, ägg och en massa god sallad.

 


Ny design!

Sådär ja, ny design till min fina blogg. Vad tycks?   Lite fin justeringar men sedan så!  Mycket nöjd med min banner...  woohoo!



FREDAG IDAG GOTT FOLK!




Ha en trevlig helg med era bästa.



<3





På söndag är det 2 veckor med GI metoden.

Hittills till folk som orkar bry sig har jag gått -5KG.

Riktigt stolt över migsjälv och jag tar det lugnt och sansat och ingen stress alls... även om man skulle vilja skynda på det hela typ 10 ggr så fortare... hehe.

Mitt mål är att gå ner ca;15KG till. Japp, folk säger att det låter ganska mycket men det är inte så mycket faktiskt.

Det sjukaste är att jag gör ju detta tillsammans med Lena, hon i Sverige och jag i England... Peppa varandra gör vi på facebook och msn. Tack Lena för att du går igenom detta med mig!





En fråga jag fått av ganska många är varför?

- Varför vill jag egentligen gå ner i vikt... brydde mig inte speciellt mycket innan... älskar mat etc... men jag va ofta trött och hängig och väldigt orkelös...   ok, minska i vikt är bara ett stort plus. Men den stora anledningen va för att jag ville lära mig att äta rätt å bli piggare. Det har jag blivit oxå... Oh Yes!





Dagens lunch blir: Tonfisksallad med ägg. Mmm, så gott <3








Ciao Bloggen!

RSS 2.0