Våren ligger i luften.

Ja verkligen....

Idag när jag vaknade så sken solen in hur starkt som helst genom fönstret. Madde hade skickat sms oxå om att ses en sväng idag. Självklart så gjorde jag mig klar och tog bussen till Town Centre. Vi tog en öl och käkade Fish & Chips på JD Wetherspoon. Gott som bara den! *mums*

Madde va hårmodell idag....   Nån kille gick och stoppade folk på vägen som fick gratis klippning och färgning...
Men jag skulle aldrig drömma om att klippa av mitt hår...  Madde blev av med sitt.. stackaren.. som hon sparat. hehe men det blev skit snyggt!!!

Hade kunnat göra det om dom inte skulle klippa det kort dock.. men går inte med på det annars. Jag ba.. Nooo thanks!!!!!!



I morrn ska jag troligtvis träffa George en sväng... börjar jobba klockan 20.00 i morrn kväll så det e ganska lattjot!
Får se vart George och jag ska... funderade på bio eller nått dylikt om det e dåligt väder.... annars bara chilla runt på Oxford street eller nått....

Jamie Jamie Jamie.... stackarn jobbar ihjäl sig... <3


Löve Ya Jamie!



nu ska jag strax till jobbet...  börjar 18.00 ikväll woho! Trivs så himla bra <3


LÖNING IDAG!!!!  PENGAR PENGAR!!!!

ska köpa nytt smink och nått annat najs i morgon och ett spel till Jamie för han ville ha det så självklart...
Ska nog dra och äta på TGI Fridays på söndag han och jag. <3

Jag mår så bra nu när man har ett jobb och när man har råd att göra saker.....  fast nu när jag väl har pengar gör jag inte så mkt.. hehe... typiskt!!



Ska spara pengar lite nu tills min Storebror och Martina kommer hit på besök den 23e mars.    :-)




Nepp nu ska jag göra mig redoför jobbet!  Puss Hej!

2 Underbara lediga dagar.

Guuud vad skönt...   känns som om man inte gör annat än att jobba nu för tiden.. vilket är både positivt och negativt.
Har hur goa arbetskamrater som helst... kul att man lär känna så mycket folk.


Jobbar fredag och lördag kväll och på lördag kommer nån från Britains got talent och ska sjunga live på puben jag jobbar på.. fränt! haha...  


Idag ska jag till Fulham å dricka lite med Gerorge, och sen kommer Jamie förbi när han slutat. roligt... komma iväg från Croydon lite....

I morgon ska vi dricka igen... då ska vi ha leaving party för den bästa managern som finns.. vi alla kommer sakna honom. Underbart rolig människa...   NU blir det bara cp Erika som jobbar där...  störigt...
Men alla utom Nathalie är ledig så vi ska dricka på vår pub. kommer bli skoj..





ÅÅÅH!! vet ni hur skönt det är när man får göra sig fin för en gångs skull.. å inte ha massa svarta jobb kläder på sig??? GÖTT!!!!!     nu ska jag starx iväg...   ha det toppen gott folk!!!!






pöss!

Wonderbaurt!

Allt känns så himla underbart och härligt just nu.

Solen skiner och det är inte det minsta kallt ute...  helt milt och torrt! 

Hannah flyttar tillbaka till London den 26e. Can't wait!!!   Hur skoj som helst!!!! Visste att hon inte skulle palla Sverige i längden. haha gumman!

Jamie och jag har det bra oxå. Båda två jobbar och står i som bara den. Gud vad härligt att man äntligen hittat ett jobb man trivs med och underbara arbetskamrater... FOR EN GÅNGSSKULL! 

Ledig på onsdag och torsdag så det blir antagligen att jag åker in till de centrala delarna.. ska träffa George på en pint eller kaffe. Inte bestämt ännu vilket....


Den 23e kommer min storebror och Martina hit till mig och Jamie i London på en 3 dagars visit. Hur skoj som helst...  Då ska man vara värsta guiden och visa runt dom på massa sights.... haha.
Jamie och jag håller just nu på att planera ihop dagarna så det inte blir så att   ''-Ehm, vad ska vi göra idag då...?''
Ska bli skoj... alltid roligt när någon kommer hit för första gången och aldrig vart här för det blir enkelt att hitta saker att göra. Haha!


Hopp ska dricka upp mitt kaffe nu och sedan promenera till jobbet (30 min tar det)   härlig promenad i det milda vädret.



Hej Hopp!





En bild på min outfit jag måste ha på jobbet.

Svart nertill (behöver ej vara byxor)
Svart T-shirt med pubens logotype och Bryggeri Loggan (Young's)







Orka...

Orkar inte uppdatera mycket nu...


Jobbet går bara fint och allt annat med....


hej hopp!

Hello love, the usual?(Surrey accent)

Jamie tycker inte om att jag tagit efter vissa ord med ''Surrey dialekten'' över huvudtaget.... Inte Jason heller för den delen...  Men fan vad roligt att reta upp dom. haha.  Verkligen ööööverdriva orden eller meningarna...

Men alltså.. jag måste säga att jag älskar verkligen Accents från UK överhuvudtaget. (Irland, Skottland och England).




Folk från London tex, Dom uttalar Brother såhär:

- Brovver

Medans Folk utanför London vanligtvis säger:

- Brother (som man normalt sätt säger det

T H i ord blir V V så att säga. Lite svårt att förklara...





Cockney är den vanligaste accenten  och jag tycker den e lite knepig... Dom säger tex:

-He is me boyfriend. (eller) Me and me family.

 (istället för)

- He is my boyfriend. (eller) Me and my family.





Intressant med accents faktiskt...  












Ne nu ska jag väcka Jamie och sen ska vi dra ner till Croydon town centre en snabbis...  Båda är lediga idag så det e najs... Jobbade ju på Valentines day men när han hämtade mig kom han med kort och blommor. BÄSTA JAMIE!!!!
Han fick ett fint kort utav mig men hann inte köpa blommor tyvärr....  kanske inte e en tjejgrej att göra heller...   hehe.


Hopp... I'm off...  See ya around!!!  XoXoX


Att sluta...

Jag är så jävla bra!!

Jag har verkligen ändrat på mig den senaste tiden.. Jag säger ifrån, jag säger vad jag tycker och tänker och jag bryr mig inte om patetiska småsaker längre... Självförtroendet kommer upp mer och mer!!!  Jag är så jävla bra helt enkelt...





Så här är det.......

Jag vet så mycket om vissa personer och jag VET vem som inte tycker om mig för fåglar visslar i öronen hela tiden.



Jopp, det va allt jag ville säga....


Lycka till i framtiden Muhahaha.






RIKTIGT JÄVLA LYCKLIG ÄR JAG..... Livet är underbart och ingen jävel kan ändra på det.. *Lyckorus*

Happy Valentines Day!


Denna dagen tillägnar jag:


Jamie - Min bästa vän och min älskade pojkvän. Finns absolut ingen som du! Finaste människan jag vet på jorden.
Älskar dig så oerhört mycket. Önskar jag kunde ge dig allt i hela världen, det är du värd!


Familj - Älskar er! Finns inte mycket mer jag kan säga.


Vänner - Ni är de bästa vännerna en människa kan önska sig.


Övriga människor - Tro på er själva, Ha en underbar Alla <3 dag.









Friday the 13th

Fredagen den 13 är enligt skrock en otursdag. Det finns flera olika hypoteser varför fredagen den trettonde uppfattas så. En grundar sig på att Jesus hade 12 lärjungar, och när Jesus blev förrådd var Judas den trettonde vid bordet. Det kan även ha varit så att det baseras på att det fanns 13 personer totalt och att Jesus korsfästes på långfredagen. Det var också så att Jesus dog på en fredag.

En annan hypotes grundar sig på att ett betydande antal ordensmedlemmar från Tempelherreorden blev fängslade av Filip IV av Frankrike fredagen den 13 oktober 1307 på order av påven Clemens V. Många av dessa torterades och avrättades dessutom.

Vidare finns i den nordiska mytologin en berättelse om hur svekets och ondskans gud Loke kom som den trettonde gästen till ett gästabud i Valhall - och sedan konspirerade så att Balder dog. [1]

Fredagen betraktades i det gamla bondesamhället som ett slags helg- och vilodag, en dag som var olämplig att börja med ett arbete på och det man gjorde fick inte vara bullersamt. Talet 13 betraktas som ett magiskt tal inom folktro och magi. Rädslan för talet 13 går tillbaka till tiden före kristendomen; antika trolldomsböcker visar att talet användes i förbindelse med formler och förbannelser som riktade sig mot underjordiska makter.

Triskaidekafobi är en rädsla (fobi) för talet tretton och fobi för fredagen den 13 specifikt kallas Paraskavedekatriafobi.

 

 

(Fakta taget från Wikipedia)

 

 

 





 


Vill skriva...

Om min underbara helg med girlzen när dom kom hit till London. Men vill vänta på bilderna... dock suger min kamera på mobilen och för det andra va jag inte förberedd :P  hihi..

Men som sagt....   jag ska skriva om allt sen.



Igår jobbade jag 15.00 - 00.30... fan vad dryyyyyyyyga vissa kunder är...   särskillt 2 utav dom...  dom a i min ålder och när klockan är 20 min över 12 ska alla ha lämnat... nehe.. då gick dom och låste in sig på toan å hade sex... lixom.. hallå? aah, ne gud....    Va så jävla roligt å se Phil skrika att nu går ni ut för vi har 2 barstaff( jag och hannah) som vill gå hem.

bla bla .. men skiftet gick bra faktiskt... hade mensverk så jag knappt kunde gå igår dock...   fy fan.... Lider verkligen av hemska värkar när man har det... jobbigt... intressant.. neee.. men jag skrev det iallafall.. lalalala.





Riktigt glad... min bror och Martina ska komma hit till mig i London  om ett tag... antagligen i slutet utav mars...  WOHO!!!
ska vara guide igen :)  närstan så man skulle läsa turism och jobba som guide! haha...


ne nu har jag vräkt i mig Carros och Lenas knäckebröd. skit goda!!!!!!  nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bara slappa tills klockan 3 då jag får göra mig klar.... LADIDA!!!!




  bais bais!

Best birthday present ever

Ja vart ska man börja?

Alla hintar om flygbiljetter och stansted visade sig vara sant... dock köpte inte Jamie biljetter till oss utan till mina 2 bästa kompisar Carro och Lena... 

Möttes av 2 partyglada tjejer och lipade gjorde man oxå... gud vilken underbar överraskning!!!


Helt underbart!   bästa presenten man kan få....   

Mina bästa vänner är i London hos mig.. ÄLSKAR DIG JAMIE!    Du är det bästa som finns!!!


Dom stannar tills måndag och vi har redan vart på spa osv!   Nu blir det slappa och jag skriver mer en annan dag!





UNDERBAR FÖDELSEDAG!!!   BÄSTASTE!!!

HAPPY BIRTHDAY TO ME!


I'm 24 years old today, and I still enjoy life.  <3







New Haircut pictures






Kanske inte dom bästa bilderna, men är man trött efter en heldag i centrala London så är man...

Så.... vad tycks? :-)






Så här sletet va håret innan....







Hair makeover

Strax dags för mig att ta tåget till Clapham och sedan buss till Fulham... igen...  Gjorde ju det igår till restauranten i Chelsea. Shit vad fin den va och slapp betala ett dugg.. Jamie's snälla pappa betalade hela kalaset iomed att det va hans döttrars födelsedags middag. Alltså Jamies systrars.   Verkligen en hit...  känndes verkligen att man va på lyx middag... folk som passade upp en osv...  Restauranten heter Pasha.   Här är hemsidan om ni vill kolla.   Pasha .

Nu ska jag städa lite och sen frisören...   nu har jag bestämt mig iallafall...  kanske sätter in en bild senare om jag orkar... men det gör jag förmodligen.  Lite Reese Witherspoon stuk blir det... 




En sak...  blir inte håret bra så stämmer jag dom... £35 för en klippning lixom...   400kr ca....  *fattig*
Hellre att man betalar mer och går till en bra frisör som man fått höra mycket om än att gå till en skit frisör som inte kan nått för £15 å sen förstör dom håret på mig som sist!



Over 'n out!

HAPPY HAPPY ME

Alexandra is one of the most happy girls at the moment...

why???


She has been talking to Carolin and we got planning to do ;)





Also... off to a restaurant tonight...

Haircut tomorrow....


Birthday on friday... I so looking forward!!! 


LOVELY FEBRUARY!!!    CAN'T WAIT!!!!!!!!!!!!!!

Hur Alexandra mår...

Alexandra mår bara bra. Hon saknar sina kompisar i Sverige och självklart sin familj...
Annars är allt kanon.... hon jobbar på och dom verkar faktiskt vara bra folk att jobba med....  Så det är roligt.
Självklart suger ju pub jobb iomed att man typ aldrig är ledig helger och sen jobbar man ju cp tider.... *suck*

Jag ser fram emot resan på fredag...   undrar verkligen vart man kommer hamna... hihi..  *nyfiken och lycklig*


Idag fyller Jamies syster Bonnie år....   vi ska äta middag ikväll på nån restaurant med mat från Marocco...  eller hur det stavas...  kommer nog bli roligt... stressigt bara dock... Slutar jobba klockan 16.00 och jag ska vara i Fulham 17.30 helst.... måste byta om inne på pub toaletten... tur att den är fräsh!!! Aldrig sett en sådan fräsh toalett på en pub innan faktiskt...
Sen blir det att springa och hoppas på att tågen går idag.... Kan inte England lära sig hantera snö snart...
Konstigt...  folk kan inte ta sig till jobbet i snön men till puben kan dom ta sig till..  mycket märkligt det dära...... *wieeeerrrrd*


I MORGON SKA JAG KLIPPA MIG I FULHAM MED!!!!   Önska mig lycka till.. buhuu.. Bai Bai håret... Docke behövs det ....  *lol*




Ok nu ska jag slänga i mig resten av Kyckligen.....   vet inte va denna rätt heter... massa knasigt i...  skit gott....  mmm yummi!!!!!!!!




Ok,,, BAI BAI!!!   LOVE YOU!!!


Just nu tänker jag på...

Min Favvo Carro och min Favvo Lena.










Vad gör ni hur mår ni?  



LOVE YOU!


Snökaos här i London

Kan man lugnt säga....


Inställt:
Skolor
Bussar
Tåg
Spårvagnar
Flyg


Folk kan inte ens köra med bil till jobbet idag. Så mycket snö är det här...
Jamie åkte iväg vid 7 men kom hem en timme senare... 70 olyckor nu i morse i London. Jamie såg även en tant som blev påkörd när han va påväg tillbaka...  inget allvarligt dock som tur va...

Ett flyg som körde ur sitt körfält med men inga allvarligt skadade...

Folk skjuter på sina bilar som fastnat... blaaaa!!!!

Jamie´s pappa är insnöad i huset.



KAOS!!!!



Medans de flesta kan gå hemma så måste jag gå till jobbet....   -.-   ibland e det otur att det ligger så nära...  kommer dock ta längre än normala 20 min idag.. typiskt....  men men.. bara ge sig ut (utan snö kläder och skor).









Kanske inte ser så farligt ut men det är värre än vad det ser ut vill jag lova....









BAI BAI DAX ATT GE MIG UT!!



Glöm inte att äta gul snö... det kan vara öl :-)

Massa snö i London ikväll.

Det har snöat en himla massa nu ikväll här i London...
Jag lutade mig över fönstret som var vidöppet öch andades in...
Känns precis som det gör i Sverige... doften av kyla och snö... Underbart måste jag säga!!!












En galen kväll på jobbet... facepainting

Så här kan man se ut en kväll på jobbet om Phil får bestämma....
Alla tog sig även varsin shot av Sambuca. Eww!






RSS 2.0