Jordbävningen i UK

Ja, det va lite märkligt... jag och Jamie gick och lade oss ganska sent som vanligt.... När Jamie somnat så va det något konstigt som jag kände.....  vet inte vad och Jamie frågade vad som va fel.. jag ba neee det bara känns konstigt...    Kändes som typ tåget körde förbi som det brukar göra i Limmared när man är i pappas lägenhet.... skit skumt...   sen dagen efter visade det sig vara jordbävning....  ganska coolt...  eller något... hehe




Här är några bilder som området Kent fick va med om.






Kaffe med telefon

Sitter har med bade kaffe och min telefon, fick precis ett sms fran jobbet.... dom soker folk  till Wimbledon park station och Earthfield. 3 timmar £30 jakligt bra betalt... denna fredagen ar det.. kan ju inte ringa dock ... inga pengar pa telefonen... sa typiskt...   hade vart najs att boka upp 3 timmar pa fredag och jobba... men men ska testa nar Jamie kommer hem .... han har ju iallafall alltid credits pa sin mobil...






1 vecka kvar nu till min favvo carro och mattias kommer.. woohooo!




Hey Jamie

I know you are reading my blogg....


mohahahahahahaa





Love you <3




Underbar söndag!

Här står jag en underbar söndag som denna precis innan vi skulle åka till Lymmington.
Vi bestämde oss för att ta Jamie's två hundar på en promenad i New Forest.


Min nya kappa från H&M



Vi hämtade Brook och Byrn (hundarna) hemma hos Jamie's mamma och John, sen lånade vi bilen så vi kunde ta oss ut till New Forest ( med vilda åsnor, hästar, kor och 2 kängrur). När vi va framme så flög hundarna ut från bilen hehe. Dom va riktigt glada över att va ute och springa.

Dom e riiiktigt stora och en utav de starkarste hundraserna i världen. New foundland heter rasen och är väldigt ovanlig. Dom e så gosiga och fluffiga dom hundarna.






Brook är den svart/grå/vita och Byrn den svarta.





Som ni ser på vädret i bakgrunden så kan man inte tro att det är februari. Kan ju tala om för alla att våren kommer springandes till England.

Några bilder från Spa-hotellet


Här kommer lite bilder från helgen jag och Jamie tillbringade på spa-hotellet.



      sovrummet               badkaret                  handfaten








gratis drinkar hela helgen








Förrätt (mussles and cream) skit gott!







Påväg ner till spa delen








Jamie hämtar roomservice brickan med frukost.







Gratis Spa helg

Blev inget Wales i helgen med Jamie för tåget kostade på tok för mycket. Han tog med mig till ett annat 4 stjärnigt hotell i Brockenhurst. Ett spa hotell även detta hotellet äger hans styv pappa John. John ordnade så vi fick ett utav spa rummena (ett utav det finaste rummen förutom sviten), gratis restaurangmat och roomservice. 2 gratis spa dagar inkl massage, ler rummet etc. Massage rummet va fullbokat men vi tog iallafall ler rummet. haha   man smetade in varandra med lera och satt i ångande rum med exotiska oljor etc...   romantiskt hahaha   geggigt som bara den.

Jamies mamma har ju dessignat hela spa delen.

det bästa va ju även att John sa åt oss att ALL ALKOHOL ÄR GRATIS för oss...   vi beställde hur mycket drinkar och vin flaskor som helst hahahahaha.. LYX LYX säger jag bara... vilken helg!

Careys Manor Hotel 4 stars

http://www.careysmanor.com/

image255









bilder från spa delen (små bilder)

image252image253image254


http://www.careysmanor.com/

Shoppat i WImbledon

Idag åkte jag och Malin till Wimbledon till shoppingcentret som ligger där.
Vi käkade baguette på Subway <3 ÄLSKAR dom, man får välja precis vad man vill ha i och vilket slags bröd man vill ha.

Sen gick vi omkring å kollade på TopShop, H&M, New Look etc.

Hade inte så mycket money men jag hittade mig en vår,sommar,höst kappa iallafall på H&M... skit snygg enligt mig...
Kunde dock inte bestämma mig för vilken färg jag ville ha... Brun eller Ljusbeige. Men efter många om och men och massa provandes så kom ajg ändå fram till att den bruna va snyggast. Men den beiga va skit snygg med.... dooh.
Det fanns en svart med fast .. svart till vår å sommar e kanske ingen hit och ajg har ju så mycket svart...
Jaja, jag kom hem med den bruna iallafall.. passade perfa *stolt* Sitter riktigt snyggt, figursydd osv!
TACKA VET JAG H&M, LOVE IT!


image248image250image249

Köpte även ett band till håret som är brunt. 2 gummisnoddband som sitter ihop som ett diadem nästan. Ni vet vad jag menar... najs najs!


Nöjd med mina köp idag även om jag inte hade sagt nej till 100000 saker till. haha



Efter det köpte vi en kaffe och kollade runt mer i affärer, sen tog vi tåget tillbaka till Streatham (endast 11min) så nu e man hemma och bloggar lite så man kan hålla folk uppdaterade.

Fanns en skiiit snygg skinnjacka på New Look men njeee, det blev ingen sån.



Nu ska jag snart börja packa lite inför i morgon. WALES MED JAMIE!




puss puss på er alla! //Alexandra

The 31st of March I'm gonna work at London Bridge Station!

Ska jobba dar den dagen. En kampanj om Cacer forskning. Ska bli valdigt intressant..  fran klockan 7 pa morgonen till 7 pa kvallen... £10 /h  alltsa £120!!!!!!!!!!

Hur gott e det pa en skala 1 - 10 ???? kanon!!!


Nu vill jag att det ska vara mars iallafall....   ska kolla upp lite nattklubbar sa man kan dra med carro och mattias ut... hihi

carro ringde igar foresten... hihi sa pratade vi om nattklubbar..  ;)   hon e la for rolig, gar inte in pa details :P



Nu vill jag ha helg sa man kan dra te Wales....




see ya!

Sweeney Todd

Nämnde i ett tidigare inlägg att jag och jamie va på bio och såg Sweeney Todd...

Alltså, jag måste bara säga en sak.... det va ett blodigt mästervärk allvarligt talat.


FILMINFO/RECENSION Sweeney Todd anländer tillbaka till ett London där hans fru togs ifrån honom femton år tidigare. Åldrad, sårad och likblek efter åratal i fängelse på falska grunder, har han bara hämnd på hjärnan. Den gamle barberaren har tappat all tro på mänsklighetens goda, och planerar att åter ta till sina rakblad, denna gång för att korta inte bara polisonger ? utan även livet på alla som förtjänar det det minsta.

Tillsammans med hyresvärdinnan Mrs. Lovett, som enligt egen utsago står för de värsta pajerna i stan, börjar de att eliminera folk en efter en. Mrs. Lovett inser också hur man kan gå med vinst när priset på kött är högt och pajaffären står tom på kunder. Men hur långt kan man gå i sin strävan efter hämnd innan konsekvenserna hinner ikapp?

Mycket kan man säga om Tim Burton, men en sak är säker. Det ska mycket till för att rubba på hans speciella stil. 

Därför är det med sorg i hjärtat jag medger att en av mina favoritregissörers senaste verk är en simpel kompromiss, där en annan aktör tagit sig ohyfsat mycket plats. Jag talar om Stephen Sondheim, mannen som år 1979 skrev musikal om den legendariske demonbarberaren Sweeney Todd (verklighetsbaserad eller ej, kan vi bara spekulera i).

Precis som med filmatiseringen av ?Fantomen på Operan? där Andrew Loyd Webber hade en hel del att säga till om, var även Sondheim delaktig i skapandet av Burtons film. Sondheim hade bland annat vetorätt gällande huvudrollsinnehavarna och han stod även för nyskriven musik.

?Sweeney Todd? blir i Burtons händer en mörkare version än scenuppsättningarna. Mycket beror på att skådespelarna inte är klassiskt skolade sångare och därför tar sig an sångerna på ett mindre musikaliskt sätt. Johnny Depp och Helena Bonham Carter är båda mörka, skruvade karaktärer, som är så typiska för regissören. Sondheims cyniska texter och ordvitsar passar Burton och påminner lite om de texter som Danny Elfman skrev till ?The Nightmare Before Christmas?, även om han ibland saknas för att kunna förstärka svärtan och ge mer kraft åt historien.

Visuellt är Burton på topp, med snygg scenografi och effekter. Han målar upp 1850-talets London i samma gråa, mörka färgskala vi känner igen från ?Sleepy Hollow?, och Johnny Depp med sitt yviga korpsvarta hår och bittra uppsyn liknar Edward Scissorhands alkoholiserade farbror. Blodet som i kopiösa mängder sprutar från de stackare som hamnar i Sweeney Todds barberarstol är inte trovärdigt rött, utan istället som hämtat från en teaterpjäs, vilket på ett bra sätt förstärker filmens ursprung.

Och trots att endast klipparen och kostymören är kvar från hans tidigare produktioner, har regissören satt sitt tydliga avtryck i allt från miljöer till foto.

Tur det, för så mycket mer verkar han inte ha haft för sig. Burton håller hårt fast vid Sondheims musikal som om det gällde livet. Vilket gör att halva filmen i stort sett rullar på av eget maskineri. Låtarna, handlingen, musiken ? allt finns ju där sedan snart 30 år tillbaka när den blodiga originalförlagan hade premiär. Varför Burton föredrar att behålla det mesta intakt kan nog bara han svara på.

Men synd är det, då det är tydligt att historien i filmform skulle må bra av ändringar. Musikalbiten, till exempel. Att sjunga fram repliker som lika gärna kan sägas (och låta betydligt mindre fåniga den vägen) känns överflödigt, musikalens sånger har dessutom sällsynt svårt för att fastna.

Och storyn skulle definitivt vinna på att inkludera lite svart humor. Något som ändå är så pass bisarrt i grund och botten, som en pajbagerska som gör succé med sin hemliga ingrediens människokött, bör inte ta sig självt på så stort allvar. Men jag ger ändå denna filmen  A A A A  /  A A A A A


Johnny Depp är ju så jävla het, seriöst jag ska gifta ig med honom innan jag dör. hahahahaha

 


 

image247

 




Summer = Greece

Looking forward till summer because we are going on the boat again. But this time it's not around Mallorca, we will go to Greece. YAAAAAY!


I really love when the wind blowing through my hair and the weather is perfect warm.

<3 summer <3





image246

Hydrocortisone and Wales!

Oh dear, help me. Got some red spots on my legs and arms. Had to go to the pharmacy yesterday and buy some cream. Hopefully they will disappear soon. Might be the weather (have been sunny-cold-sunny-cold). It can also be something with the powder we have for washing our clothes. We will have to wait and see...  Got some new powder now atleast and have rewashed all clothes.

Enough about that!


______________________________



Friday today, (same day as a monday for me to be honest).
What to do today then? Jamie and I are taking the train tonight to his mother in Lyminghton. Gonna spend the weekend there so It'll be fun.



______________________________



Next weekend we will have my surprise travel to Wales ( another country but in UK) I think UK is 4 different countries... Wales, England, Scotland and Ireland /North Ireland...



We will arrive after 4 hours with train on friday evening and stay at Jamie's stepdad's hotel ( The Imperial Hotel ). Its a lovely  hotel that got 4 stars.  The hotel is only around 1 min from the beach and ocean and close to the shops and mountains.
Because Jamie is so awesome we will get there for free and do things at the hotel for free. Lucky him to have rich people in his family. Hihi!

There is also a sunbed so I'm gonna try get some nice colour on my body atleast 2 of the 3 days there.



Have a look at the website!

http://www.theimperial.co.uk/

image240image239image241

image242image244

 image238




Isn't it beautiful?


Looking forward till next weekend. A lovely time with my love.




CAROLIN & MATTIAS

JAG LANGTAR SA HIMLA MYCKET TILLS NI KOMMER HIT TILL LONDON!

MISS YA ALOT!

Vi kommer ha sa roligt.. sitter redan nu och planerar lite hihi... hade man vart mer rik kunde man akt over te frankrike over dagen..  tar ju bara ca 2 timmar med tag.. 2.5 kanske...   coolt.. PARIS!



Saknar att hanga runt med mina lovers i Limmared etc.




Hoppas att allt ar bra med alla......!





GLAD NYHET!

Jamie har precis berattat for mig att jag inte far bestamma nagot for nasta helg ( 22e - 24e februari) for han ska bjuda mig pa en forsenad fodelsedags present...   EN RESA over en helg!

han gav mig ledtradar men har inte sagt nagot mer.

1. Inom Europa
2. Det tar 4 timmar att ta sig dit
3. Vi ska bo pa fiiint hotell
4. Ta med mig bikini.
5. Jag har aldrig vart i det landet innan.
6. Maste ha med mig mitt pass.


Sa jag filurar lite pa vad det kan vara for nagot stalle...

Inte Spanien for dar har jag vart. Inte Frankrike for dit ska vi i mars och fira 1 ar tillsammans. inte Skandinavien for dar e det inte varmt nog att bada med bikini.. hihi  ar jatte nyfiken iallafall!

Italien?  Portugal?  etc, etc, etc????



hihi min Jamie <3

National Insurance - Number

har vart pa mote idag pa   JOBCENTERplus for att fa mitt NI- nummer (typ engelskt personnummer) sa jag kan fa tillbaka skatt osv fran det jag jobbat.. AWESOME!   det tar la ca 6 veckor tills jag far mitt kort. men nu ar iallafall det avklarat.  1 problem mindre...  bank konto behover jag inte fixa just nu, jag kan fa min lon pa Jamies konto.
Han e sa snall den lilla gullungen.. jag far ta hans kort nar jag vill. Kanner mig som en rik hemma fru. hihi  inte riktigt men.. nastan. haha


Over and Out!




and out and out and out.....  hihi


Lunch with Dan, Alex and Misty.

I sondags gick jag och jamie upp ganska tidigt... 09.00 pa morgonen.. hoppade pa bussen till Tooting Bec.. sen tog vi tunnelbanan (Nothern line) till Leicester square och motte upp Dan, Alex ocvh Misty pa en pub for en tidig Lunch. Kakade hamburgare och pommes med en Fosters Tops.. underbart!









Sen gick vi vidare till tunnelbanan och hoppade pa Nothern line igen och akte vidare till Camden town ( dar den beromda marknaden Camden Market brann i lordags) sa inte sa varst hemskt ut om jag ska vara arlig. Mindre marknadsstand men inte na mer... Kandis puben brann med tror jag.. minns inte..  Iallafall vi skulle satt oss pa en pub dar och druckit nagra pint's men dom hade sparrat av saaa... vi fick noja oss med den mitt i camden Town istallet... skit stor pub med iskalla toaletter... 

SKIT FINT VADER HELA HELGEN!
Ni ser ju solen i bakgrunden pa bilderna ovanfor.


Ringde mamma och Carolin med...  hihi Carro maste nog tycka att jag ar tokig som dricker ol hela tiden :P  liten alko babe som Freja sager =)
Mamma e van, hon sager att jag blitt en london bo pa allvar. hehe

Sen efter mycket snack och skratt skiljdes vi at allihopa och drog hem. Dom andra skulle till Sheffield tror jag... minns interiktigt.. det va nagot sant iallafall... dom skulle pa konstert osv.

Lyckad Sondag kan jag bara konstatera!

 

BIRTHDAY PARTY PICTURES!






Hade skit roligt den lordagen. Min tarta va ju en Svamp bob fyrkant och den va skit fran. Sjalvklart skulle jamie och Daniel satta i ljus och bilda en k*k pa han.. stackarn...  mjaa min svamp bob.

Varat fonster e lite trasigt och Malin fick for sig att roka ...BAAAAAAMMMMM!!!!   hon fick hela tunga fonstret pa sitt finger.. blatt och blodigt kan jag saga att det va .. stackars... dumma fonster.... men som tur va hade hon druckit sa det kandes kanske inte lika mkt.... far vi hoppas...


Hopp 23 ar nu da...   herregud.... kanns som jag redan vart 23 ett ar.. skumt... 


PoK

BIRTHDAY PARTY!

Ikväll kommer det bli lite födelsedags party för mig!
Malin, Hannah, Tanja, Jori och Jamie ska få en Svampbob 4kant tårta utav mig som jag köpt.. den e skit söt....


ska sätta ut bilder på allt i morgon :)   kommer gå till puben efter tårta osv...


WOHOOO PARTY!












over and out!

Oh Happy Day!

Solen skiner idag, jättefint väder ute inte ens kallt.

Skulle jobbat idag men ringde och sjukanmälde mig för jag har hostat hela natten förutom 2.5 timmar då jag iallafall fick en liten blund. Så ja, nu sitter jag här å bloggar istället.



Jag i min ''skit snygga'' t-shirt (Here to help) eller som Jamie säger (Hate to help).
Måste även påpeka att jag måste ha svarta finbyxor och MÅSTE va sminkad på jobbet.. jaaahaaa! betalar dom sminket med då eller? NEJ!






Jag och Jamie i snön!  SWEDEN !






Detta rummet har jag när jag är hos Jamies mamma i deras monster stora hus... måste även säga att jag har egen toalett med badkar etc.  LYX!  lite hotell aktigt sådär.... mjaaaaaaaa.




Ne vad ska Alexandra hitta på en dag som denna egentligen?  Även om man är sjuk så måste jag fixa med lägenheten....  städa upp och tvätta, handla lite stuffs for tomorrow... Ska ju ha hit Malin, Hannah, Tanja och kanske Hanna´s kille Jori.    We will see....  Ska iallafall köpa en plattång idag. Fick £50 (ca 520sek) av Jamies mamma i födelsedags present. Jätte snällt!!!
Vann på lotterna mamma skickade med...  wiiii bara 50 kr men ändå....  det är ju vinst!


Ne om man skulle göra sig klar för att gå å fixa plattången och sedan kanske ta vägarna förbi Sainsbury's och köpa en svamp bob fyrkant tårta till i morrn?   Mjaaa.. annars tar vi det i morrn.... hihi






CAROLIN & MATTIAS KOMMER DEN 5:e MARS <3  

FAN VAD JAG LÄNGTAR!



Suger....

Seriöst, just nu suger allt å jag e trött på allt...

Jag vill bara till Sverige å umgås med mina kompisar...

Ska på bio snart med älsklingen iallafall... något roligt åtminstonde.





..............................
............
........................
...........................................
..............
......
..........................
.............






whatever!

Happy Birthday 2 ME!!


23 År Idag 6e Februari 2008

You know it doesnt make much sense

There ought to be a law against
Anyone who takes offense
At a day in your celebration
cause we all know in our minds
That there ought to be a time
That we can set aside
To show just how much we love you
And Im sure you would agree
It couldnt fit more perfectly
Than to have a world party on the day you came to be.




Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday... Alexandra, me myself and I.




GRATTIS TILL MIG PÅ MIN ALLDELES EGNA DAG!

Hur funkar mitt liv nu då?

Jo det ska ni få veta...

1. Har kille
2. Bor ihop i en lägenhet i London på 2rok
3. Har jobb, Gatwick Airport
4. Har Min familj och vänner


Har nästan allt jag vill nu.... Lycklig faktiskt....  =D




ska sätta ut lite bilder nån dag på mig i min jobb t-shirt hahahah   inte för att det är mycket att se på men ändå... kan va roligt för vissa...




See ya later m8´s!

RSS 2.0