Nytt shampoo + Balsam

Har inhandlat John Frieda's shampoo och balsam för blondt hår... jopp!


Hoppas verkligen att serien är så bra som jag har hört!!!! Vad säger ni?















I Want my hair to be more blonde...


Lexie gone blonde

I förrgår....









Igår...










Vad tycks?   Från att varit brunett sedan jag va 16 år så tyckte jag det va dags att bli blondin igen.



Picnik and

Två lediga dagar... kan inte fatta att gårdagen gick så himla fort....

Jamie och jag skulle ju åkt till brighton men det blev inte så tyvärr...  kunde inte boka zorbingen... eftersom det va bank holiday här i England söndag och måndag... *suck*

Istället hade vi picnic.





Måste medge att det va riktigt mysigt och trevligt...   Okej, salladerna och frukten va från Sainsbury's men vadfan.
hahaha... vem orkar stå och göra mat och massa sånt på en varm och härlig dag? seriöst inte jag iallafall....







Mitt hår har blivit så himla solblekt nu så det är inte mörkbrunt längre utan orange/rött/brunt. Haha...  måste till frissan helt seriöst....

Ska till min frisör i Fulham nu om nån timme och boka tid och även hoppa in i deras solarie...  det är ett måste!!!!   dax att skaffa sig en grundfärg innan man åker till utlandet på semester i 12 dagar!!!!!!


Övrigt har jag inte mycket mer att säga än att jag letar jobb... har jobbat allt för länge i en pub och börjar tröttna på att lukta öl varje kväll...  Uuueeeek!


bai bai... i morrn jobbar jag helvetesskiftet... 15.00 - 00.30... *big sigh*


Flyttplaner.

Jag och älsklingen har flyttplaner.....  fast inte till Sverige tyvärr....  vi stannar i England i vårt älskade London. Funderar på att flytta till de fina områderna runt Fulham. hehe

Som Carro sa: ''- Det blir bara bättre å bättre. ''



Bo i liknande sånt här kanske?








Hopp, ne nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen blir det film och mys med älsklingen och Kinesmat. Yummi <3 Ska bli gott...  Ha en trevlig helg gott folk.


Eurovision Song Contest 2009

Måste medge att Norge va bäst men.... kan dock inte hålla med om att Sveriges placering va värd att ligga så långt ner... Tycket faktiskt att Malena va riktigt bra!


Men men, vi har alla våra egna åsikter... men det är ju dock felet med dagens befolkning... Dom vågar inte rösta på något nytt som sticker ut. 











GRATTIS ALEXANDER, du är en värd vinnare!




IKEA vs ASDA

Om sisådär ca, 20 min ska jag väcka min älskade Jamie som tar en powernap efter att ha jobbat i 12 timmar.
Vi ska nämligen åka till IKEA så jag får min falukorv osv jag tjatat om nu i ungefär en månad (vi bor inte alls lång ifrån men jag är väldigt lat med att ta buss eller spårvagn).
Efter det blir det en snabbis till ASDA. Måste köpa lite annan mat oxå man kan ju inte bara leva på Svensk mat här i England även om man önskar det... Finns ju inte mycket att välja på IKEA heller för den delen. Men men... Falukorv kan man bara köpa i Svenska affären inne i centrala London eller på IKEA... så eeee det!!!


       




Annars idag har jag varit på jakt efter en skinnjacka.... kollade på den som finns på H&M. Den kanske inte är den snyggaste men den är helt OK för min del och kan verkligen tänka mig att köpa den.
Glad som jag va idag trots det dåliga mulna vädret tog jag bussen till Croydon Town Centre och gick in på H&M.. men nehepp, då fanns inte min storlek där. T Y P I S K T !
Dom bad mig komma in igen i morgon då den nya STORA H&M shopen öppnar bredvid. Den är så mycket större och ligger precis bredvid Englands första Claes Ohlson shop.  Lixom hallå Sverige!!!! haha...  
Inte behöver man åka till Sverige längre för allt Svenskt kommer till mig istället *asgarv*.

Sen drog jag och mötte upp Hannah och vi gick vidare till Loyd's för att käka lite mat och dricka en jug of Pimm's. Ååh.. älskar Pimm's så himla mycket!!!    Sommar, Sommar ... Sommar!




I morgon blir det att dra till Centrala London för att träffa svärmor + Jamies's systrar på en drink. Ska bli trevligt!!! Va ett bra tag sen nu så.. japp japp!


Skönt å va ledig från jobbet med...  bara idag och i morgon sen är man tillbaka på Puben igen och serverar sina stammisar <3   Endel är ju hur sköna som helst och andra INTE alls!



Bye bye!    Puss från London!

Jamie bestämde sig över att göra ett blondin skämt till mig.

Lexie calls her boyfriend, Jamie, and says, 'Please come over here and help me. I have a killer jigsaw puzzle and I can't figure out how to get started.' 

Jamie asks, 'What is it supposed to be when it's finished?' 

Lexie says, 'According to the picture on the box, it's a rooster.' 

Jamie decides to go over and help with the puzzle.

She lets him in and shows him where she has the puzzle spread all over the table.

He studies the pieces for a moment, then looks at the box, then turns to her and says, 'First of all, no matter what we do, we're not going to be able to assemble these pieces into anything resembling a rooster.'

He takes her hand and says, 'Second, I want you to relax. Let's have a nice cup of tea, and then ...' he said with a deep sigh, . ..... . . . .


''We'll put all the Corn Flakes back in the box.'



Jag måste medge att det fick mig att skratta.

Lite update dårå.

Har inte uppdaterat på hur länge som helst känns det som och nu får det vara på tiden att det blir lite skrivande.

Som jag skrev senast så har Jamie och jag bokat våran Holiday.

16e - 22e Juni åker vi till Sverige.

2e - 12e Juli åker vi till Grekland + Kroatien.


Sverige
 

Grekland


Kroatien


Ser verkligen fram emot i sommar!  Jag bestämde mig för att dra med Jamie på en svensk midsommar i mitt älskade fosterland. Tyvärr missar vi Glasets dag dock, det hade vart intressant att visa Jamie hur vi bonnar festar till det. Hihi.

Sen viste vi först inte vart vi skulle åka i sommar på mer semester men Jamie's mamma och styvpappa har ju en Yact som vi åkte med till Mallorca för 2 år sedan och Grekland förra året. Dom ringde oss för kanske sisådär 2 veckor sedan och frågade om vi skulle vilja komma med i år igen och då blir det att segla som förra året i Grekland och sedan segla till Kroatien vilket endast tar 20 timmar. Självklart ville vi det så allt är ordnat och vi behöver inte betala en krona. Tack snälla Svärmor och ''Svärfar''.

Nog om resor!

________________________


Jobbet går bara bra, jag trivs verkligen där och tiden springer iväg varje gång jag jobbar.
Här kommer lite bilder tagna från hemsidan.

     


Här jobbar jag på St Patrick's day, helt grönklädd.



Här är min normala svarta outfit för jobbet med pubkedjans logotype och pubens logotype.



Här är lite folk från vårat team plus jag på en lördag då vi alla ville vara lite galna.
Han längst bak och hon i brunt hår längst fram jobbar ej kvar tyvärr. Dom fick nog när den nya supervisorn kom
vilket är fullt förståeligt... Oh ye baby!



Anyway, jag trivs hur bra som helst och sammanlagt för denna pubkedjan har jag nu jobbat i nu snart 1 år. Fast i två olika pubar. Men jag trivs som Barmaid!

Idag har jag en lugnt skift, 15.00-20.00 och sedan är jag ledig tisdag. Sen på igen tills fredag då jag är ledig. BBQ party hos Anna, Simon, Alex, Alan och Martin. Hade vart roligt om Jason och Liz kunde komma med men det blir la at man drar dit ensam.


Nog om jobb och bbq party!

_______________________________



En annan uppdatering!!!!

Jag drog ut min nedrans tand i fredags oxå och fick en såndär plast grej med en tand som temporärt. Får ha den i 3 månader. Det ser ju ut som min egna och det syns inte att det är fejk. Men den är inte så speciellt bekväm dock... *suck* alltid är det något... men men....


Hopp, ne nu ska jag börja göra mig klar inför jobbet... lockat håret med min nya locktång jag köpt.. jätte bra är den!!!!





Hej Puss Ses!!!  Saknar mina nära och kära i mitt älskade Sverige!!!

RSS 2.0