Överstökat...

Nu kan man övergå till det normala igen.






Är fortfarande inte bra....   blir doktorn i morrn.... fy fään vad dåligt jag mår...



buhu.....




Älsklingen beställde till och med kina mat till mig..  åt inte ens upp allt å jag som alltid vräker i mig :( buhu


It goes on and on and on

Nu vet hela världen om att jag tycker att mina kompisar har fjortisfester...



Inte för att det stämmer, men som sagt folk kan FAN aldrig ta något med en nypa salt å jag blir så förbannad...


Det jag menade va: att när man festar med sina kompisar igen i Sverige känner man sig som 14 på nytt för att man har så roligt och löjliga missförstånd dyker upp *hehe* och såklart NUUUUUU ska skitsnack kommea upp... DET ÄR FAN VAD JAG KALLAR FJORTIS varning!

Jag vet inte vem som gått runt och snackat vidare till folk men som sagt hela världen har tydligen fått höra detta nu..
Det är så jävla typiskt .... jag va inte arg innan men nu är jag förbannad..... SLUTA GÅ RUNT Å SKVALLRA, MOGNA TILL!!


Har fått massa kommentarer från folk som inte vågar vara sig själva, anonyma jävlar.
''-festa inte mer med oss, vi är ju fjortisar'''



Ska lösenords skydda min blogg nu ett tag för jag pallar fan inte.. att folk inte kan växa upp!

Lördag, en dag som alla andra...

Idag är det lördag och det är ungefär som vilken annan dag som helst känns det som...

Andra natten i rad jag vaknar av att jag har skit ont i halsen... kan ej svälja eller något men under dagen blir det bättre...   knepigt...  är iallafall ledig från jobbet idag och i morrn.
    Min chef hatar mig typ men jag bryr mig inte. Pratade i telefon med henne igår.. eller ja... kunde knappt prata, inte så mkt som kom ur mig...  jävla hals men vi tjaffsade en del och jag är trött på all orättvisa...   särbehandlar sina kompisar som jobbar där och jag får slita för minimum lön som vanligt...  trött på det.


Även om jag mår skit ska jag och Jamie iväg och träffa 2-3 kompisar ikväll...  Blir ju efterbliven av att bara gå hemma.




Nu ska jag hälla i mig mitt gröna te och lyssna till Rix Fm. Förmodligen spela lite WoW.



Ha en trevlig kväll allihopa!

World Of Warcraft

En värld bortom allt tråkigt...


Jag och 9 andra av de bästa i min guild ska in i Zul'aman.






Här står jag och väntar på charge. hehe


Som vanligt....

Ska ALLT missuppfattas...

Ta saker med en nypa salt istället...

To some of my friends... <3

Lena:
Vi kan inte göra annat än att skratta ihop hela tiden, flumma runt och dra till med impulser. Det spelar inte någon roll vad klockan är på dygnet... När vi två är ute får folk se upp. Du har verkligen fått det perfekta livet. Hus, bil, bra jobb och det är bara barn som fattas. hihi  Love you alot, you are the best!



Carolin:
Carolin, du är och kommer alltid att förbli min bästa vän. Vi sågs inte så mycket under veckan jag va i Sverige men det dagar vi sågs, oj vad glad jag va. Hoppas verkligen att vi kan ses snart igen. Du är välkommen till London när du vill. Älskar dig CajjoBajjo!



Jenny:
Trots de få ''missförstånden'' under helgen hade jag jävligt roligt med dig. Du har hittat en super lägenhet, jätte fint! Bry dig inte vad folk säger och tycker för du behöver inte det, du har blivit såpass stark. Jag tycker om dig massor, och som jag sa det vore kanon roligt om du kunde komma med Carolin hit till London snart. Hade vart super duper roligt! LOVE!



Emma:
Jag är så glad för din skull, du har en fin lägenhet, du är förlovad och du har en massa happiness runt omkring dig. Du av någon har kämpat på bra. Är så stolt över dig! Hoppas att du får jobbet i Borås, jag håller tummarna för dig. Underbart att festa med dig igen måste jag säga. kaffepaus hos dig är guld värt. Love you!



Karin:
Vi kan vara ifrån varandra 1 dag, 1 vecka, 1 månad eller 1 år... det spelar inte någon roll alls... Vi kommer alltid vara kompisar och när man träffas känns det inte som längesedan utan som igår. Vilka minnen vi har.... OJ OJ OJ! Skrattar ihjäl mig bara jag tänker på det. hahaha . JoJaGoG Älolsoskokaror digog!  hahaa




Jamie:

I'm so happy I met you for 1,5 year ago. I have loved you more and more since then. When I'm sad you're always there for me whatever it is. You are my best friend and I love you so much. I could write alot about you here, but you know... I can't let my love feelings take over this page. hehe. Anyway, you make me a better person Jamie. You and I hopefully forever.. <3







Till alla andra jag missat eller ej tagit med... jag hatar inte er för det.  <3

Så kan det gå...

-När man är full och dum!







Jag va bara tvungen att ta en bild på ett fyllo, han sov med ölburk i handen mitt i Clapham Junction.
Vissa folk är ju verkligen inte kloka.... inte heller jag som tog bilden i smyg... *hihi*





Sammarbetsvillig.

Jobbat första kvällen nu sedan man kom hem från Sverige...   Har tappat min röst, mår sjukt dåligt... är det inte bättre i morrn blir det ringa doktorn....  nacken och ryggen gör ont ännu....
Ändå jobbade och slet jag idag....

Frågade om jag kunde få min lön ikväll från förrförra veckan.. men han mumlade bara och sen gick han.. hahaha  så snäll är jag och jobbar där åsså kan jag inte få min lön...  sammarbete? njaaaee inte direkt....   ORKA!


ska leta nytt jobb i morgon om jag blir hemma från jobbet iallafall.... pallar inte vara kvar på puben, så mycket orättvisa!





skriver lite mer roligare saker i morgon, hehe  har en rolig bild jag va tvungen att ta...  ni får se i morrn... hihi



nu ska jag sova iallafall....




Good Night Folks!







Mörbultad...

Vaknade nu vid 4 tiden.... alltså jag känner mig mörbultad....
Jag mår ju lite bättre i halsen nu efter tabletterna men nacken och ryggen gör ju ont ännu....

om 2 timmar ska man till jobbet. *gråter blod*  kommer ju gå jättebra. Inte röra mig knappt... men jag får la försöka göra mitt bästa....   om det nu går....   Ska ju jobba med Jez å han e ju rolig... då går tiden fort nog sen 12 på natten slutar jag och förhoppningsvis får jag inte den längsta dagen i morgon..... *suck*

Inte har jag ätit något ännu heller.... vad jobbigt... *buhu*

kan man inte bara få vara en normal människa och må skit bra?  naturligtvis måste det vara något som förstör.



Måste boka in mig på en gratis massage mojs på Jamie's mammas spa.... åååh vad gött......
Passar ju inte fel nu när man känner sig såhär.... hehe



Nu ska det vilas en stund.... sen jobb.......


Hej Puss Ses!

Orkar inte med detta.

Igår började min hals göra ont.... alltså inte riktigt i halsen utan mer längre ner i gommen.
Nacken och hela ryggen gör ont.....
Jag gick och lade mig i sängen med en stor värktablett och en nightnurse.
Vaknade i morse av att jag knappt kunde gå... nu sitter jag här å har fortfarande skit ont...
Jamie ringde till läkaren och frågade om jag kunde få en tid men dom hade fullt upp så det fick bli sjukhuset istället....
men jag pallar inte med det.... så jag tog två stora tabletter innan och nu ska jag gå och lägga mig igen... hoppas verkligen att det går över innan jag ska börja jobba... annars pallar jag inte och dom hatar när ma ringer typ 3 timmar innan man ska börja...   man ska helst ringa dagen innan..... men jag får la säga till dom ikväll om i morgon annars.... vi får se....   mår jag såhär ikväll klockan 18.00 så ber jag Jamie ringa *hihi* jag fegisen. ne men dom e ju så arga jämt....


ska hitta ett part time job som nanny med....  ska ju sluta jobba fulltid på puben eftersom lönen är så kass.... då kan jag lika gärna tjäna £7 i timmen som nanny, part time och få ut samma lön som jag gör på pubn som full time... såååå sjukt... 



ok, time for bed a few hours more...

Ha en toppen dag!

Gammalt som gatan



Jag och Carolin, kanske 17 eller18 år gamla.







Haha, Jag oh Karin när vi va 13 år gamla.  alltså 10 år sedan.






Vad lustigt det kan bli ibland!


Veckan i mitt älskade Sverige.

Tisdag:
Jag landade 09:50 på Säve i Göteborg. Jag tog flygbussen till Central stationen i Göteborg och därifrån tåget till Limmared. Vad härligt att se vår vackra natur vi har i Sverige, den går absolut inte att mäta sig med England. Jag hoppade av tåget efter ca 1.5 timme, knatade hem till mamma och hon blev så glad av att se mig. Va ju trots allt 4 månader sedan sist.







Onsdag:
Jag och Carolin bestämde oss för att ta en tripp till Borås för att genomgå lite shopping. Underbart!
Jag köpte mig en svart klänning, och en födelsedags present till Jamie + ett kort.
Efter att vi shoppat klart bestämde vi oss för att gå till Oliven och äta något gott. Det fick bli fläskfilé och potatis klyfton med massa god Tzatsiki. Dyrt med absolut värt priset. Träffade även Lena en sväng på förmiddagen, hon är alltid lika go och glad den tjejen.






Torsdag:
Träffade så gott som hela min familj, drack kaffe och tjötade. Berättade lite händerlser och hur London är såhär års. Man märker tyvärr att man egentligen inte har så mycket framtid i Sverige. Men men.... längta och drömma kan man få göra. Det är ju knappast förbjudet. haha. Träffade även Emma och Freja vilket va skit roligt. Dom har förändrats jätte mycket. Så roligt att se dom.


Fredag:
Tog en fika med Markus på Limmareds konditori. Väldigt trevligt faktiskt. Det va evigheter sedan vi sågs och jag tycker det är kanon att man kan träffas även om man är ex. Hade iallafall super trevligt och tycker det va synd att vi inte kunde ses lite längre. Men men, det går fler tåg.

Lördag:
Fest på Sigges Loge, Förfest hos Jenny. Väldigt trevligt och självklart blev det ju små skit.... som jag sa till Carro.
Alltid är det något! Men trots missförstånd blev kvällen lyckad. Och en viss person ska inte va med oss och festa nåsta gång eftersom hon aldrig kan betala skjuts och hon levde upp till fjortis idealet den kvällen.... *suck*
Träffade massa bekanta ansikten, va kanon roligt.





Söndag:
Inte så mycket bakfull trots att jag drack vin. Brukar ju alltid må skit dåligt efter det men icke!
Jag va på bio med Lena, hennes mamma och hennes gubbe. Vi tittade på Arn. Bra film även om jag ej sett första filmen.
Före det åt Lena och jag på Pangea.... fan vad god mat dom har där alltså.. jag döööör. yummi!!!!
Hälsade även på min pappa en snabbis med eftersom han skulle iväg och jobba uppe i Norr.




Måndag:
Jag va med Lena på byakrogen och hälsade på Carolin och hennes mamma. Vi blev lite kändisar eftersom alla tydligen visste vem vi va men jag hade inte en susning först. Sen berättade dom vem dom va å jag sa bara: -Jaaahaaaa..! haha
Vi fick oss ett ryck att även åka in till Borås en snabbis och så fick det bli. På kvällen hoppade jag av hos Karin och tjötade gamla minnen med henne... tänk vad roligt vi haft! Kaaaarin!!!! hahhahaa

Tisdag:
Då packade jag och fixade lite saker, sa hej då till familjen och sedan flög jag hem till England.... Jamie väntade på flygplatsen och hämtade mig... guuud va jag älskar honom... han är bara sååå underbar. jag kan inte hitta en bättre kille än honom. MIN MIN MIN MIN!!!!
Jag måste säga att jag saknar Sverige, det gör jag verkligen och alla mina kompisar och familj... men när vi kom in till London med bilen och körde igenom så sa jag helt automatiskt: -It's good to be home... It feels like I'm home now.
Jamie log och sa: - We are moving to Sweden as soon as we can baby.

Men vem vet.... nu kanske jag vill stanna här.... berors på, vi kommer ju flytta till Fulham inom kort. Få mer pengar att röra oss med och en egen BWM. UNDERBART!

När vi kom hem så fick Jamie sina presenter från mig och mamma... 2 filmer av mamma som han tycker jätte mycket om, sen ett halsband utav mig... han sa att han älskar det!!!!



Som sagt, det va min underbara vecka i vackra Sverige. Fanns dock fler saker jag hade velat göra men jag hade inte tid. ÅÅHHH... ville träffat mer folk.... så typiskt mig att säga till alla att jag ska träffa dom och så har man ingen tid... Men men hoppas dom inte hatar mig för det...

Nu ska jag göra lite nytta och sedan bege mig till Fulham ( där Jamie jobbar hos sin pappa) Vi allihopa ska ta en drink. Ska bli gött!!!!!


ha det underbart alla!

P.s Limmareds bor är ju himla goa!

Hemfärd till London i morgon

Jaha, då är det hemfärd i morgon för min del. En vecka har redan gått och jag känner att en vecka till hade inte varit fel alls. I morgon klockan 18.00 åker jag mot Göteborg och flyget går 21.20. Det känns ju ganska härligt att komma hem till verkligheten igen men shit, Sverige har sin charm... kompisarna, familjen och alla bekanta man träffar på...   kommer att sakna allt. jag kommer antagligen att åka tillbaka runt julafton. På nyår blir det att stanna i London iallafall... alltid skoj att fira i olika städer tycker jag. Jaaaaaa, nu sitter jag iallafall hos Karin och slukar hennes internet. MUHAHAHA!

ne, men nu ska jag vara social och lite sådant. 

I morgon när jag är hemma kommer jag att uppdatera och sätta ut bilder från veckan.... Har endel... ska bli roligt.... 

kommer minnas denna veckan tills nästa gång jag kommer hem....



Sverige, jag älskar dig......




HAPPY BIRTHDAY JAMIE!!!!!!!!!   28 years today!  I love you most and I'll bring you a great present tomorrow.



 

I väntan på min taxi...

Nu sitter jag här och väntar och väntar.....

Jamie ligger i sängen och läser...  varmt och mysigt....

1.5 timme kvar tills min taxi kommer och kör mig till Victoria Station. Sen buss i ca 1.5 timme till Stansted...
Kommer va på flygplatsen ca 05.00 och checka in osv... Planet lyfter 07.00 UK time och jag landar i Göteborg 10.00 svensk tid.


Jag ska gå och lägga mig och mysa lite med älsklingen nu tror jag... kommer ju inte kunna göra det på en hel vecka!!!!
Hur ska jag klara mig utan honom... Min älskling.... mitt allt...   <3 I LOVE YOU JAMIE!




See ya <3

SWEDEN TOMORROW <3

I morgon åker jag till Sverige! Kan inte förklara hur lycklig jag är just nu. Det är obeskrivligt!!!

Under veckan som kommer ska det bli fika med kompisar, fest på Sigges loge. Träffa familj och de underbara syskonbarnen.

Jag ska ha så underbart roligt!!!!!



Nu ska jag börja packa lite smått och äta något så jag inte dör.


Ses i morgon alla nära och kära <3













Kommer sakna min älskling som bara den. Men jag kommer tillbaka om en vecka igen.

I LOVE YOU JAMIE STOWELL, Always We <3



The Blessing Cermony for Sarah and Kieran in Wales


Yesterday we left England to go on Sarah and Kierans Blessing Cermony in Wales.
The cermony were amazing even though the rain was falling down. And in the background you can see the famous White Castle.





















The Severn Bridge,  the Severn River in the UK, joining England and Wales.
You had to pay £5.30 to get over it.




Couldn't...... resist...... sorry.......


I had to dye my hair dark again.... Like I said, Couldn't resist...... sorry Jamie but this suits me much better.



BEFORE AND AFTER




Going to Wales for the weekend



För alla er som tror att Wales ligger i England, här ser ni att det är ett annat land men tillhör Great Britain.







Fråga:
- Vad ska Alexandra och Jamie göra där?

Svar:
- Vi ska till en Blessing Cermony för en vän och hennes nyblivna man. *Intressant*




Vi ses på söndag bloggen!


God Natt och ah en super trevlig helg allihopa.







CAROLIN

Tack för ditt telefon samtal yesterday...

*Du gjorde min dag*




*Jag och min blonda CajjoBajjo*


Besviken och upset.

Ok, igår blev det beslutat att TYVÄRR blir det inte någon flytt till Sverige för mig och Jamie i september. 

Anledningar:

* Vi har jobb fast det är bara ''trial'', vet dock ej om vi får fast efter 3 månader.

* Inte hittat någon lägenhet för man måste ha fast jobb om man ska få ta en. F*ck Off alla förmedlare!

Det är de två mest annoying utav deanledningar jag har i min skalle just nu.




_

Jamie sa till mig igår att:
- Honey, We havent decide to NOT move to Sweden, we have just decided that we gonn wait abit longer.
_




Vilket dock är sant men.... som sagt, för honom spelar det ingen roll vart han bor, Han kommer inte sakna sina kompisar så som jag gör. Det sa han igår när jag kom från jobbet.
Självklart skulle jag jämföra andra par sm vart i den situationen men han sa:
-Lexie don't worry, Im not like that... I dont need anyone else than you.... im not that social.

han ville int att jag skulle va olycklig så han kom med förslaer om distans.. men det funkar inte, kommer längta ihjäl mig....

Så jag pustar ut idag och har beslutat att jag stannar här med honom ett tag till. Vi ska flytta till en bättre area och se om allt blir bättre.. Jag hatar nämligen Streatham!!!!  funkar inte det sa han att då flyttar vi älskling...   då flyttar vi!





idag sista jobb dagen för min del inom ca näääästan 2 veckors tid...

I morgon är Wales planerat för helgen och på tisdag flyger jag till vackra Sverige.!!!!   Älskade land... älskade mat!!!   ÄLSKADE FAMILJ OCH VÄNNER!




_______________________________________________________________




DAGENS SANNING:
- Det är lätt att flytta till ett annat land än flytta inrikes där man kommer ifrån.



DAGENS LÖGN:
- Alla människor är värda något bättre.


Hello there..

Hello there, this is Jamie typing. Alexandra has asked me to make a post for her. I have no idea why. So here is a picture. Enjoy!



P.S. That is not me.

Jay

Svensk mat till en Skotte

Idag har jag vart uppe tidigt och gjort köttbullar, gräddsås och kokat potatis... + fixat lingonsylt till det hela ( kommer från IKEA uk)... Jag ska nämligen matförgifta min Chef på jobbet hade jag tänkt..... hahaha 

ne skojja bara .... men Jamie skulle ju naturligtvis berätta att när jag gjorde kyckling råkade jag ta ut dom för tidigt.. mina va klara men inte hans så han blev matförgiftad :D hehe  


det ska bli intressant och se vad han tycker om Svensk mat... + lingonsykten.. dom har ju inte sånt nam nam här.







Idag e jag lycklig... jobbar till 15.00 endast... WOOOHOOOOOO!

I morrn till 18.00 sen torsdag till 15.00 sen på frdag e jag ledig för vi åker till Wales... hahaha



Stopp för Popcorn på vissa biografer i England.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3071816.ab



Vilken tur att Odeon inte ska införa denna idiotiska idéen.









RÄDDA POPCORNEN!!!!!!

20 Snabba

1. Värsta känslan?
Svar: Att bli sviken.

2. Bästa känslan?
Svar: Kärlek, och tanken på att åka till Sverige igen.

3. Din första tanke när du tittar dig i spegeln på morgonen?
Svar:  ''Hmm, vad ska man göra med håret dåååå?''

4. Vilken ringsignal har du på mobiltelefonen?
Svar: Do you wanna F*ck - Byz (perfekt i England, muhaha)

5. Vad har du på väggarna i ditt sovrum?
Svar: Målarfärg tror jag och lister.

6. Vad har du under sängen?
Svar: Dammråttor, kvalster och sladdarm massa skit som inte får plats nån annan stans.

7. Ser på?
Svar: Chasing Cars outside my window och på data skärmen.

8. Lyssnar på?
Svar: Musik...

9. Har du någonsin vart riktigt kär?
Svar: Självklart, är det nu

10. Skriv nåt smart!
Svar: How much wood could a woodchuck chuck if a woodchuck could chuck wood?  (smart enough? ;) )

11. Om du fick träffa vem du ville, död eller levande, vem?
Svar: Moooormor 

12. Vad stod det i ditt senast mottagna sms?
Svar: ''-Ja det kommer bli skit roligt :D ''   Från Carolin faktiskt.

13. Vad vill du bli när du blir stor?
Svar: Bartender är skojj så vem vet, kanske en pub ägare i England någonstans. =D

14. Hur skulle dina vänner beskriva dig?
Svar: Hmm... ärlig, omtänksam, rolig, snäll... och massa galen  ;) (fast på ett positivt sätt!)

15. Vilket är ditt lyckligaste ögonblick?
Svar: När något går som jag vill att det ska göra.

16. Vad skulle du vilja vara världsmästare i?
Svar: Hmm.. Självförsvar! Lätt! Så många som blir överfallna nu för tiden.

17. Vilken kroppsdel klarar du dig utan?
Svar: Räknas naveln som kroppsdel? HAHAHAHA ne men jag vet inte...

18. Vilken superhjältekraft vill du ha?
Svar: Synsk...

19. Vad är du beroende av?
Svar:  mobiltelefonen och - tyvärr - internet.

20. Vart befinner du dig just nu och varför?
Svar: England, London. För att jag träffade en kille här och nu bor jag här.



10 lovely days left <3

Then I'm all back in Sweden with everyone again for a week. I so looking forward, can't wait!!!!!!


Idag skulle det vart paintball men det sket sig, Jamie ville inte gå så nehe.. skit samma tänkte jag men dock blev jag så uttråkad så nu har jag bestämt att vi ska ut på restaurant istället.... Om en halvtimme ska vi ta bussen till Clapham Jct. Orka Streatham....



Ok, utgång... höres senare.




Dåligt ljus i rummet och blixten suger oxå. men men... :-)

I will survive, yeeeah heeee!

Haha, Idag har jag smsat med FavvoCarro.


Nu sitter jag här på min 3 timmar långa rast innan jag ska gå tillbaka och jobba igen. surt...  man får inte lust att gå tillbaka när man väl kommit hem .. men men...

Väntar på att maten ska bli klar med. Blommig falukorv och nyttig pasta!   (blommig falukorv från IKEA) smakar så svenskt det kan göra.. UNDERBART!!!




Jamie ringde mig på jobbet innan och sa att hans pappa ville att ajg skulle med dom och spela Paintball..  visst vettu, Tjena Kerstin....Jag hoppa runt där och få massa ont... nee tack....  *fegis*   jag hänger gärna med och tittar på...!  Det dör man inte utav iallafall...





Åååh, jag är så besviken...
När man jobbar på en pub finns det så mycket härliga folk ( även i sin egna ålder ). Jag blev typ ''kompis'' men en kille där. Han kom in mer och mer, han ser riktigt ok ut faktiskt... Vi snackar osv varje gång å vi har planerat att festa ihop.
Men igår...   fan alltså.. han frågade mig när vi skulle ha vår dejt.   Vadå dejt  lixom, jag har ju Jamie..... ???!!!! 
Nu är det förklarat, He Fancy Me!   Så tråkigt.....   känner inte riktigt för att umgås å festa med han nu.







Over    And     Out!

Rätt sida av sängen.

Jag vaknade tydligen på rätt sida idag. Glad Glad Glad. ( Än så länge )

Sitter med 2 knäckebröd med kalles kaviar på och en kopp kaffe medans jag läser Aftonbladet. Mysigt...



Ska jobba idag från 11.00 - 18.00 ( menas att jag ska öppna puben, som vanligt ) Men men jag är ju bäst så det e ju en självklarhet. När jag jobbar med nån annan ( supervisor ) är det meningen att dom ska jobba med inte springa omkring och ''låtsas'' jobba. Jag är fan inte så dum som man kan tro. Men, men...

9 dagar till mer semester. Woho!

Den 15e åker vi till Wales på ''bröllop'' eller vad det nu är för nått *skrattar*
Kommer tillbaka  17e.
Hemma 1 dag innan jag åker till älskade Sverige den 19e och stannar till 26e.
Dock känner jag mig hemsk... Jamies födelsedag är den 25e och jag missade den förra året och det kommer bli så nu med....   fan vad elak jag är :(  *älskar*


Men som han alltid säger:
- Det ordnar sig. *ler emot mig och ger mig en puss på pannan*







Ok, ha en toppen dag allihopa.

Puss!


P.S   Jenny stå på dig! Låt inte svinen tracka ner på dig när du jobbar. Vart med om det själv i Rapid remember??? Vet hur det känns... bara stå på dig ! <3  

Underbara Pojke, Underbart Svenskt.

Min älskling vet hur mycket jag längtar till Sverige just nu så titta vad han köpt åt mig i smyg!
Han har hälsat på IKEA, fick till och med en kokbok. hihi.

JAG ÄLSKAR DIG JAMIE!



What a wonderful world...


Jag i min fina klänning =D

POSE!!!!!!!!



En solig och ledig dag...

Idag skiner solen, jag är ledig från jobbet. Woho!

Sms:ade med Carro lite innan <333 weeeii...  Ses ju snart!








Något som ALLA verkar gå runt med i London är grå, korta Uggs.... Varför???!!!!!!  det e ju inte höst eller vinter ännu!







Jaja, nu ska jag inviga min nya rakhyvel som jag verkligen ÄLSKAR!  Venus Breeze, med Gel som stycke... man slipper använda raklödder och dylikt. Den är skit bra helt enkelt och jag klarar mig inte utan den. haha.







Bröllop i United Kingdom (Wales)

Shit, den 15e augusti nu åker jag och Älsklingen till Wales. Vi ska på bröllop där och nu har jag svårigheter här.

HJÄLP MIG!



Skicka bildlänk på nått fint man kan ha på sig. Dock inte svart eller rött!






TACK!!!!


2 Nya plagg från H&M










Dessa fina blommor fick jag utav Jamie <3



Shopping i ensamhet?

Ingen dum idé, funderar på att åka till Oxfrd Street i morrn eller på måndag och shoppa loss i min ensamhet... ingen att tänka på och ingen att vänta på... bara ta min alldeles egna tid och gå och prova allt mjligt... kanske hittar jag mig en ny stil? kanske hittar jag inget?

vi får se....



meeen, jag har MONEY!!!



Sitter och dricker Malibu/coke *favvo drink*


Sen dax att sova ... Puss

Personlighets test:

SÅDAN ÄR DU:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".

Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut – även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.

Du är detaljorienterad och sannolikt en praktisk person, som är intresserad av att ta reda på HUR saker fungerar. Du är resultatinriktad och vill helst göra saker på det sätt du är van att göra dem på.

Du tänker logisk och värdesätter problemlösning där du får använda huvudet. Du är en ärlig och renhjärtad person, som bedömer andra människor utifrån samma värderingar som du bedömer dig själv.


 

Gör du testet med:

http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

 


Snodde det utav Patricia. haha :P Tack!

Men alltså...

Bara för att man råkar vara kompis med två personer som inte tycker om varandra behöver det inte betyda att jag snackar skit om den ena till den andre...




ip-numret visade sig tillhöra en på Kungsholmen. 



Tänk vad onödigt detta är ... *suck*

RSS 2.0