Objudna gäster.

Va någon som knackade på dörren innan... Jag flög ut och slängde på mig dusch rocken då jag hörde folk prata....   Det va ju som sagt inte Jamie som pratade.... När jag svarade ''-Hello!!??'' så backade personerna ifråga tillbaka och jag kikade ut genom dörren... Där stod fastighetsmäklaren som vi hyr utav med 3 killar...  
Hon skulle visa dom lägenheten... å jag ba:''- eeeh va?''  jag va ju förfasen nästan helt naken...   hur oförskämt är inte det att öppna någon annans dörr innan man har bestämt en tid om visning??? jag tycker sådant är hemskt.. hade det vart 15 minuter tidigare hade jag kanske inte hört att dom låste upp dörren... 

Man har ju fan inget privatliv. Ska man inte kunna bo någonstans utan att mäklarna låser upp dörren och kollar om vi är hemma ??? men 3 jävla killar....


Jag är så himla förbannad.....  snart kommer Jamie hem och vi skall göra oss iordning....


måste även berätta om den 1,5 timme som jag och Liz spenderade inne på PARTY. Skulle ju byta min nurse outfit, nehe då gick inte det men vi blev arga å sen gick dom med på att jag kunde byta till en annan nurse outfit.....    gick ju inte så jävla bra... alal va ju XS eller S.. jag kan inte få på mig det..... jag frågade om jag kunde få prova en annan dräkt eftersom det inte fanns i min storlek..   efter många om och men så lyckades vi....    men jag kan ju säga att jag u har en XL Gangster klänning... (LITA ALDRIG PÅ STORLEKAR I FANCY DRESS SHOPS I LONDON, en XL är som M).

Gangster Zombie blire ikväll dårå.... 


ne nu fryser jag ihjäl.... på med värme osv.....   Adjöken!

Another friday in London.

Gosh... Redan fredag!!! Det är en lugn dag här i London. Har inte hört en enda polisbil, brandbil eller ambulans denna morgon. Hur underbart är det ?   Bara lugnt och tyst för ungefär första gången på över ett år. Some chasing cars ofcorse but nothing else...

Som sagt, Idag är det fredag och det betyder 1 dag närmare stress.
   Måste iväg till Clapham Jct med Liz och byta min Halloween costume, efter det bör jag små packa lite saker här i lägenheten för det är bara 1 vecka kvar tills Jamie och jag flyttar till Croydon. (drömmer om nya fina lägenheten om nätterna). Jag kan dock fortfarande inte förstå att våran 2 bedroom flat kommer kosta i snitt 12000 i månaden. Något dyrt! Men men, ''-We can handle it.'' som Jamie alltid säger.

Halloween smyger sig på här inför ikväll. Jag sitter här nu med blod, tattuerings ''scars'', smink och bara väntar på att få experimentera ihop mig till en Zombie. Ser dock redan ut som en eftersom jag fortfarande inte riktigt vaknat till liv efter min älskade skönhetssömn... Jag älskar att sova! Bästa som finns! .... nästan.


Ville även säga att i mina ögon är Jamie världens underbaraste pojkvän. Min bästa vän.... Du får mig att alltid verka så perfekt och speciell... Spelar ingen roll när var hur... mår jag inte bra så kommer du med överraskningar som får mig att smälta.  Jag älskar dig!  Idag är det 1 år och 7 månader ihop. Längre och Längre blir det.... Du & Jag!













Ok, nu ska jag bege mig till Clapham Jct med Liz för att söka lyckan i att hitta en costume inför ikväll... 
Kommer antagligen lägga upp bilder på mig och Jamie när vi är redo att gå ikväll... Annars blir det bilder i morgon!!!!




Ha en underbar kväll i Sverige, England, USA eller vart du/ni nu befinner er i världen.








Dagens Längtan: Carolin, Lena, Karin och Emma...  

Dagens Motto: Lyssna inte på det som sägs i ditt öra, det blev fel i någon annans från början.

eh?

what ? huh?   hinner inte med ???

vad har hänt?   eeeh?  





 aha...... där ser man.....







hahahahahahaaa...



A hount for a Halloween costume

Nu ska jag köra lite mat och sedan ska jag iväg för att leta reda på och köpa en halloween dräkt inför morgondagen stora party. Kommer bli så himla roligt och jag har sett fram emot detta en hel månad nu.






Lite Fakta om varför vi firar Halloween!


Halloween-firandet har sina rötter i en gammal förkristen keltisk högtid från Irland. Den hade att göra med tanken att de döda "går igen" och kan skada de levande. Man klädde ut sig för att skrämma bort de dödas andar. Traditionen togs med till USA av irländska emigranter och där har den blivit populär även bland andra än de med irländska rötter. Under senare år har den spritt sig även till Sverige. Det kristna Allhelgona-firandet - att tända ljus för dem som dött under året som gått - lär gå tillbaka till klostret Cluny i Frankrike. Ca år 1000 samlade en abbot några munkar och tände ljus på årsdagen av att några kristna blivit dödade för sin tro. Det var en slags uppkäftig protest mot mörkrets makter: Ljuset kommer att segra till sist (Jesus kallar sig ju för världens ljus, Joh 8:12). I Sverige har Alla Helgons dag traditionellt firats den 1 november (liksom i resten av världen), och allhelgonaafton kvällen före, 31 oktober (jämför hur julafton firas kvällen före juldagen). På 1950-talet beslöts att Alla helgons dag i Sverige skulle firas på den lördag som infaller under perioden 31 okt - 6 nov. På så sätt slapp man en röd dag som hackade sönder arbetsveckan. Sen dess firar vi alltid allhelgonaafton en fredag kväll. I USA firas Halloween alltid den 31 oktober, men när traditionen har kommit till Sverige så har firandet oftast förlagt till den svenska allhelgonaaftonen. Det intressanta är att i båda traditionerna är firandet ursprungligen en reaktion mot det som är mörkt och farligt. Den förkristna principen i Halloweenfirandet bemöter det onda enligt principen "ont skall med ont fördrivas". Den kristna vägen är att hålla fram Jesus. Den här skillnaden kan förklara varför praktiskt taget alla kristna kyrkor i Sverige tar avstånd från det traditionella Halloween-firandet. De har också försökt få massmedia och affärsmän att styra om firandet av Halloween till den 31 oktober så att det inte (varje år i alla fall) ska sammanfalla med den svenska (kristna) allhelgonaaftonen. Tiden får väl utvisa om detta kommer att lyckas. Jag skall iallafall ge mig ut i morgon kväll och fira med mina kompisar. Skall försöka vara så läskig jag kan... Allt går med smink och kläder.

(Fakta tagen från Wikipedia och andra små sajter på nätet)





supporting the royal british legion












Jag la i £1 i en liten myntbox dom hade i Clapham Jct. Då fick jag en sån röd ''poppy''.
En sådan bär man som en brosch, den representerar alla de som dog i kriget i UK.

Ungefär som en majblomma...



Anyone else that think they make Swedish girls looks like sluts?


GRATTIS KARIN och grattis till mig

Du din javel  fick korkortet for 5 veckor sedan och har inte sagt det till mig... din lilla luring.....
I will never forgive you for this my bitch!!!!!   Hahaha.. Grattis lilla Karin!!!!




Grattis till mig med for jag har bokat min Sweden resa i december nu....
Flyger fran London klockan tidigt den 18e dec och aker hem sent den 29e dec....


Letar efter privat limousin... Karin ta inte at dig...  pekar absolut inte pa dig.. nej nej nej... aldrig... höhöhöhöhhöhöhöö









anyway...   I got home from Jamies mum but I feel poorly and Im stuck in bed for the rest of the night... Hopefully I will recover untill Friday tho we have to go on the Halloween party with Liz and Jason....  GOGO LEXIE RANGER!!










SWENGLISH FOR THE WIN!!!!


Im off..  good night!!!!

mitt keyboard pa min laptop e efterbliven.

tagenterna ar inte riktigt dar dom ska vara.... men jaha..




a,aäaäöaäåmksn s ams7666626&&%¤##W








etc.......   muuuuuu som kossan sager....

Just nu i denna stund...

... Sitter jag hemma hos Jamie's mamma. Har jobbat idag har och ska aven jobba i morgon under dagen och sedan tar jag taget tebax till London.

Maste tala om hur mycket jag fryser..... alltsa det ar svinkallt har!!!   jakla England.... Det till och med snoar i Birmingham!!!!  Let it snow let it snow leeeet it snooooooow.... or something....


Ska strax ga ner till Jamie's mamma och styvpappa som lagat god roast chicken med massa gott till... *mums*  det ar det basta nar man e borta att man far god mat hela tiden.... hehe.

Sen efter det ska jag ga upp pa mitt rum och ta mig ett bad!   Ett HOT javla bad!!!!    wohooo!!!!!   annat en en cp dusch som man maste sta i....   ne ligga i badet i varmt vatten och bara koka... det ar livet det.....

*luktar gott fran nedervaningen*   mmm mat dax....



I morgon eller pa torsdag ar det sista chansen att hitta en halloween kostym (zombie nurse). Pa fredag ar det fest!!!!!!   fet Halloween fest!!!!!!!!!!!   PARTY PARTY!!!!!




OK, Time for me to head off!!!
See ya later blog addicts!!!!! XoXo



Jag alskar Jamie!!!!  <3 <3 <3


Best friend with Jigsaw



Då va det dags för jobb

Jahapp, Jamie ringde för ca 2 timmar sedan till mig och sa att hans mamma hade jobb till mig i morrn och på onsdag. Självklart är det gött att ha pengar nu till Halloween så det blir att åka iväg strax.
Jobbigt att det är en sådan hemsk resväg med tåget... tar ca 1.5 till 2 timmar om man har otur... gillar inte tågen här i UK. Inte nå vidare bekväma säten osv... men men....   Jag bör la inte klaga... 

RIktigt kyligt uta nu med... Jäkla höstväder... vill ha sommar igen. *vill vill*



Men på lördag är det fest med gängen!!!!!!!!!

Halloween fest!!!!!




Nu ska jag packa det sista så jag kan vara helt klar när jag måste dra iväg.
Ha det så bra jag kanske uppdaterar när jag är där. kanske kanske ...   dock inte 100% säkert.





Tjo Flöjt!

Julklapp från svärföräldrarna redan.

Jodå, redan i slutet på denna underbara Oktober månad får jag min julklapp.

Jamie's mamma ringde till mig och sa att hon och John hade pratat om att ge mig min flygresa till Sverige i julklapp. Hur jävla snällt är det då? Jag sparar massa pengar!!!!  Jag är överlycklig och jag får bestämma restider och längd själv *ofcorse*. Så i morgon ska jag sitta och kolla runt om jag kan hitta mig en Sverige resa över jul. Längtar efetr familjen och vännerna nu när man vet att det inte är långt kvar!!!!  
















Ska även lämna tillbaka 2 filmer i morgon som jag å Jamie hyrde på Blockbuster härrom dagen. Sen funderar jag på i veckan sista minuten att hitta en jäkla nurse outfit till Halloween maskeraden på lördag.....  Jag är som vanligt alltid ute försent....  men med en Nurse outfit och lite make up så ska jag nog bli en underbar Zombie. muahhahaha...


På HAlloween ska man ju vara utklädd till scary stuff












Nehe hörrni, nu är det tame fasen dags att gå å sova... Gonatt!


Turn Back The Time

I natt ska du ställa tillbaka klockan.

Och vips får du en timme att göra vad du vill med. Sovmorgon, kanske?

Klockan 03 natten till söndag går vi över från sommartid till normaltid. Då blir klockan 02 – igen.

Så har vi gjort sedan 1980.

Nu en favorit: enklaste tipset för att komma ihåg.

Ställ fram trädgårdsmöblerna på våren – och ställ fram klockan.

Ställ tillbaka dem på hösten – och ställ tillbaka klockan.

 

 

 




 


Mysig kväll

Blev inte att vi åkte till Jamie's mamma idag. Va ändå bakis så mig kvittade det. Hade la vart gött att komma iväg från London lite men men...

Vi beslöt oss iallafall för att ta oss upp till Blockbuster och hyra film och efter det gick vi till en Restaurant. Jamie åt Pizza och jag åt Tagliatelli med lax och gräddsås. *mumma*.




Nu efter 2 timmar är det dax att ladda upp med Popcorn, skräckfilm och kuddar *myspys*






_______________________________________________


Filmen heter: 
''The Ruins''


Filmen handlar om några unga amerikanska turister som träffar på en tysk vid sitt hotell i Mexiko. Tysken berättar att hans vänner befinner sig på en upptäcksfärd och erbjuder dem att följa med till en pyramid som inte är utritad på kartan. När de väl kommer fram så omringas de av ett folk som endast tala något maya språk, och sedan börjar det att hända konstiga saker...







Bakfull men shit vilken najs kväll.

Men laptop på bordet och massa alkohol och sedan nårra kompisar i lägenheten igår kan jag bara säga en sak.. Fan vad skoj det va ...    Jag, Jamie, Jason, Liz och Peter firade att jag sa upp mig igår. Så gött!!!!    Kan ju säga att jag är ganska bakis idag då jag drack nästan 1 hel flska Malibu och Coca Cola.

Haha, så roligt att jag hittat underbara kompisar här som inte förstår Svenska för då övar man ju sig mer och mer på Engelskan. Försökte lära dom Svenska nationalsången igår men det va inte så poppis så jag la ner det hahahaa.


Natten slutade runt 4 tiden. Liz somnade på golvet, Jason fick dricka sitt te och Peter fixade en taxi tebax.
Jamie gick och la sig å ja....  sen va jag själv och då satte jag igång och städade lite på fyllan. haha  så i morse va jag skit glad när jag kom upp å slapp göra nått då....


Tänk vad en flaska Malibu kan göra *asgarv*






Amy Macdonald - This Is The Life

Min nya favorit låt.





Husköp

Jag är lite avis nu...

För ett tag sedan berättade min bror för mig att dom fixat hus. För er som inte vet dom ska bo i Linneas hemsjöjds gamla.. dom ska renovera osv...


Sen i förrgår fick jag ett mejl från min syrra i Borås...  Dom har oxå fixat hus nu....




VIll oxå ha hus nu när jag tänker efter... finns så mkt man kan göra å jag som älskar att pyssla och dona och göra fint.. wooohoo.. nya möbler osv...






Härligt för dom iallafall.. :D dom har ju familjer båda två så det e kanoners... 






Grattis till dom!!!!!!!!!!!!!!!!

Vila i Frid

Som alla vet bor jag i mitt kära London sedan över 1 år tillbaka, men det undgår mig inte att läsa Aftonbladet varenda dag.

Jag läste m Carolin Stenvall som försvann 12e september. Polisen och vännerna letade förbrilt efter hennes kropp. Nu äntligen har de hittat henne i ett skogsparti.

Läs mer om det HÄR .




Vila i frid, förstår inte hur folk kan göra så här emot andra människor.




Jag har sagt upp mig!

Idag gjorde jag det... Jag pallar som sagt inte med detta.... det är ca 2 veckor kvar tills vi flyttar ändå...  Å ja... Jamie tyckte att jag gjorde alldeles rätt i detta!




Är riktigt förbaskat förkyld med....   *Attchoooooooo*  Blir bara värre och värre... ajg fryser och bläää usch.... sänger i 1 år kanske ?   Ja TACK!   Ne nu blir det som sagt att gå och lägga sig i sängen ett tag...



*Snööörvel*







SVAR TILL HAREKARIN!

JA!

Skaffa en blogg nu så att jag kan läsa och snoka runt vad du håller på med där borta i vårt vackra avlånga land.









HAREKARIN GÅR I HUSE!!!!!

Jävla London väder

Då har man klarat sig över 7 månader ifrån en förkylning åsså kommer den nu när det börjar bli Halloween och grejer... ÅÅÅHHHH!!!


Är så irriterad och huvudet gör ont å näsan och ögonen rinner... tänderna ömmar.. ne fyyyy.. orka med detta.....







Tur att jag bara jobbar på den jävla puben 3.5 timmar idag å sens ka jag springa igenom Sainsbury's och köpa mat och Lemsip och Night nurse!!!!! Har sovit så jävla dåligt inatt å ne usch... BLÄÄÄÄÄ!




Gina Tricots webbshop

Då har webshoppen öppnats...



Har fortfarande inte läst om man kan beställa varor till annat land... *håller tummarna*







En kväll med Erika

Nu ikväll har jag träffat en tjej som heter Erika.. supertrevlig verkligen.. lyckat enligt mig... hon är dock lite äldre än mig men vem fasen bryr sig... inte jag iallafall.

Mötte henne utanför kyrkan och sedan tog vi oss till en litet mysigt fik, varm choklad och en muffins... sen efter att cafét skulle stänga tog vi oss till The Wetherspoon för en Koppargers Cider.. *underbart* 

Va hur trevligt som helst trots det tråkiga regniga vädret... men men... This is London så man kan ju inte hoppas på det bästa vädret hela tiden. hehe.





Nu är det läggdags....

God natt Gott Folk!

Pictures from yesterday at TGI Friday's.

















Då va det lördag

Sitter här med min havregrynsgröt och internet...  *suck* samma visa varje morgon, sen bär det iväg till jobbet i 6.5 timmar.... Jag är inte speciellt glad... Young's ( den kedjan som äger puben jag jobbar på ) har bojkottat en massa timmar för oss som jobbar där. Jag har fått ner mina 35 timmar till 20!!!!!!!!!   det är inte klokt. Fick reda på det i förrgår och jag kan säga att det sved till.. berättade även för Jamie och han blev inte speciellt glad så ja, nu måste jag hitta ett annat jobb. Så typiskt när jag börjat trivas igen... har ju vart där trots allt i ca 7 månader nu. Tråkigt att bara huxflux sluta... hade inte brytt mig om den andra managern va där men jag trivs nu. *buhu*



Iallafall, Ikväll ska jag och Jamie till TGI friday's och äta middag. Ska se om jag hittar nått nyttigt. Men det är ju trots allt helg så man får la unna sig nått gott en dag? eller ?



Sitter förbrilt och letar efter en Halloween dräkt.. vet ju vad jag ska ha redan men vet inte vilken av de 10000 olika jag ska välja mellan. Ska ju va en nurse ( woho sexy tänker ni) men jag ska va en död nurse...  ska ha skott i pannan och va vit i fejjan är det tänkt...  en scary nurse muhahahahhaa. På halloween ska det ju vara scary dräkter och inte normala.



Fick min veckolön igår med... inte så himla mycket att sätta i julgranen. £120... skit lön... min lön i timmen ligger på £5.52
Hade en liten nackspärr igår med men även om jag sa ''-lämna mig inte ensam nu bakåm baren för jag kan knappt lyfta och springa runt själv så fort.'' så blev det att jag fick slava ändå... ensam.. jag hatar verkligen att jobba med managers.. dom är så fruktansvärt lata... så klagar dom på att ''- jag har inte sovit på så och så länge jag har jobbar i 13 timmar i rad.''   vilket betyder att han har vart uppe i 13 timmar och kollar på film och slappat och sen jobbat lite....   kommit  på honom ca 70 ggr....  *suck*



Inget mer roligt att säga hmm... *funderar*


Nje, finns inget mer... eller jo *grattis till alla som helt plötsligt ska ha barn... tycker inte att vissa borde skaffa barn eftersom dom e barn själva... Ibland e åldern ok men vad finns i skallen? inte mcyket... men men....  skälvklart vem vill inte ha unge? (som jag och jenny pratade om )   men vi är smarta nog att vänta eftersom det finns 1 miljon andra saker som vi måste göra först....






Carolin.... FESTA FÖR MIG IKVÄLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Emma.... hur går det med planerna? :D

Jenny...... Kämpa på ett och två.  ;-) och lyssna inte på folks kommentarer!!!

Karin...... bläää vi måste försöka höras lite mer på nått sätt..., SKYPE ?   headset? mejl.. facebook? buhuu...

''Resten av folket''.....  Puss å kram! haha






Nu ska jag dra till jobbet om 15 minuter... stressa i mig gröten och borsta gaddarna sen ta på mig ytterkläderna och promenixa till work...   bye bye !!!!

Friday Friday, Lovely Friday!

Exakt 1 månad tills Lena kommer hem till mig i mitt kära London! Kommer bli kanon. Har träffat henne här 2 gånger innan så hon börjar ju bli värsta van. haha. Ska bli roligt att hn kommer ca 3 veckor efter att vi flyttat in i nya lägenheten med. Yay!

Lena jag bor bara ca 15-20 min från Primark, H&M och Ikea. *haha* Bara så att du vet!!! 




Här en liten screenshot från the barber i Ironforge. Fick ju ändra Myztica's hår eftersom det tydligen ger points nu. haha. Nu ska jag fortsätta göra mig klar, sen äta och klockan 18.00 ska jag gå till jobbet...  Bara idag och i morrn kvar sen är jag ledig på söndag och måndag! woho!!!   <3








P.s Ylva om du läser detta sätt ut en screenshot så jag får se din character! 




New Patch

New Spells


New stuff


Me like!!!!!


World of Warcraft!  I'll be back!

Havent played for 1 month now. hehe, havent had time....










dags att gå till jobbet  :)



See ya laterz!

Wednesday the 15th of october 2008

The Cure-Friday I'm in love <3



17 days left untill Jamie and I are moving. *woho* Can't wait really... WANT IT NOW!!!


Dunno what to write, not much in my mind at the moment, still tired and not in mood for work. But it usually changes when I start walking down towards the pub. Who actually enjoy go to work in the mornings? But as I said, it's fine when you are there... hahaha

Breakfast: Porage oats with banana *yummi*



Sitting here looking after a cheap holiday for probably next year. We dunnowhere to travel yet. We talked first about Caribbean but then we decided to move so it will probably be a more cheap one cuz I gotta find a flight to Sweden over X-mas too... som much traveling all the time...  gosh!








Anyway anyhow etc.....  Not long left untill my favorite Lena is coming...  well,   not THAT long atleast  :P


Carolin Carolin, do you know how much I miss you... I just love that you finally got a webcam and we can actually talk everyday and see eachother every day whenever we want for FREE!!!!!!  Awesome.... Totally!





T R I O N <3 <3 <3






Ok, Im off to work.. home after 18.00 uk time. Good health!

This made me cry

Christian the lion <3




Can't wait untill we are moving!

Ikea day in and day out... So much nice!
Can't wait untill we can buy some new stuff and it's gonna be amazing.. I so love the new flat and I hope I still will after we have been living there for a while...



Croydon here I come...... (1st of november)

Gonna be nice to move away from this shit place Streatham and all these annoying people down stairs and upstairs in this building... ugh.... *hate them*







Ok, I'm totally off now....  catch ya later. XoXo

Coffee time now

Tror närmare bestämt att det är tid för kaffe... har väntat nårra timmar nu så det är dags...

3 timmar kvar tills man börjar jobba med.. tråkigt, känner inte alls för att jobba ikväll...   inge vidare väder heller uscha!
Hoppas inte att det kommer vara många där idag för jag pallar inte att jobba ensam. När man jobbar med chefen blir det ju automatiskt att man måste jobba själv eftersom han har så himla mycket annat att göra... men det gör mig inte så mycket eftersom jag föredrar att vara ensam om han iallafall kunde göra lite annat så jag slipper göra hela stägningen själv... 








Hopp nu blir det kaffe och YouTube <3

Färjestad BK

*Kärlek*


Coffee time

Sitter och väntar på att Anna ska höra av sig...

Har vart och köpt mjölk ifall att hon har det till sitt kaffe eller  te.
Va så himla längesedan vi sågs och det ska bli jätte roligt. Har ju aldrig nån tid annars men idag hittade jag min lilla lucka... Har även vart duktig och stressat ihjäl mig med städningen så hon inte svimmar när hon kommer hit... 
Kaffe, Kaffe... tänk om man kunde ha hela världen i en kopp Kaffe... det hade vart något att hänga i julgranen.


Ser ni världen ;-)










Jamie har vart hos doktorn idag, han har öroninflammation... stackars älskling. Så jag får ta han om min lilla sjukling eftersom hans balans inte är så himla bra nu.. Han är typ helt döv på vänster öra med..  stackarn, hoppas det blir bättre om ett par dagar när öron medicinen värkat.



Älskling <3




Jaha!

Då va det dags att gå till jobbet igen då...
Känner mig inte så till mods faktiskt. Jag hade hoppats på att detta va min lediga dag, med så är det ju verkligen inte.

Hinner kolla klart på Andra Avenyn på nätet iallafall. Skönt att man kan titta på svenska serier på det viset.








Aja, Vi hörs....  Ha en toppenkväll. Det ska jag försöka ha! Slutar 11 ikväll iallafall. WoHo!



Älskar Jamie Stowell <3

Egobego

I just need to be abit ego now......



This blue cardigan, I love it.. I look so hot in it.. hahahaha





Förbannad!

På att folk sätter ut på Facebook vad man gjort (även om det inte ens är sant).






Jag hatar sånt!






Fuck Off!

Jag vann en designutlottning.

Jag vinner aldrig något, men när den här tjejen Sandra hade en utlottning av en design som hon glort kunde jag inte motstå vara med. Designen va ju så himla fin och höstlig. Älskar hösten! men inte mer än sommaren. haha.



Så jag säger woho! och tack så mycket Sandra!



Ready to rock - my pub

Nu ska jag och Jamie ge oss av till puben där jag jobbar och dricka lite öl.
Outfit for today med matchande fläkt i bakgrunden *asgarv*




Marc Jacobs Latin Bracelets





Jag och Jamie ska beställa ett armband ihop , vi ska ha samma latiska ordspråk på dom. Jag köper antagligen 2 men han ska nog bara ha ett.  Skit snygga och moderna nu. Inte dyra heller... hahaha.  Bara ca 48 svenska kronor!!!!!
Frakten är säkerligen dyrare! hahahahaa... men whatever!!!!!!

 

Happy Birthday to my big brother.

My brother is now old (er) than he was yesterday. Haha.

Happy 29th Birthday Christoffer!!!!







Alot of love from your sister in London!

P.s Jamie sends his wishes too. D.s

Nu ska jag gå till jobbet

Ha en trevlig helg allesammans.

(Hemma uk time 00.30 och svensk tid 01.30)












Sverige Sverige Älskade Land


Vad ska man skriva idag då?

Sitter med ett glas vatten för kaffe får man inte dricka med shit vilket sug ajg får efter kaffe.. jag känner att jag bara måste ha deet alltså.. jag dör snart .. buhuu!!!


M33p m33p....


Saknar mina kompisar i Sverige...
Emma, Lena, Carro, Jenny, Karin och alla andra som jag säkerligen glömt skriva här.



Ledig under dagen här nu sen ikväll blir det jobb från klockan 18.00 - 00.30... sent, sent..i morgon är jag ledig!! wohooo!





Om det låter som om jag är irriterad när jag skriver i min blogg, men det är jag inte :P
Bara så att ni vet.. :D

Färgat håret

Not the best pose!  Har ingen annan bild ännu. Åh min blåa nya cardigan från H&M oxå.


Svar på frågorna kring fish'n chips och min detox :P

Ska jag vara ärlig så  käkade jag Fish & Chips för att berömma mig själv. Har inte ätit skräp på länge å va så sugen på sån himla god fisk.


Tänkte börja på gym men det jobbigaste är att det är så fruuuktansvärt dyrt här i London, så det går tyvärr inte att lösa det på det sättet.... Har heller inte nån tid mer än att gå till och från jobbet. Jag som älskar promenader...

På min enda lediga dag vill jag bara vila ut... va inne... 
Jamie sa att vi kunde förmodligen fixa  nått redspa till lägenheten när vi flyttar.. det hade vart najs....


Har inte tid med datorn längre så man kan ju inte säga att jag bara sitter här å blir fet hela dagarna. hahaha.






Färgade även håret mörkbrunt igen. Gött!


Nu ska jag sova, ledig på dagen i morgon och på kvällen blir det jobb.... söndag är min enda lediga dag *gråter* har ju inget liv längre....  kan aldrig hitta på saker med kompisar juh.   blää!





Gonatt era små smurfar!

Äntligen havregrynsgröt

Jag har letat efter en blå dåre som sagt efter havregryn.... viste ej vad det hette på engelska som jag tidigare skrev när jag stod i affären.. typiskt mig.


letade efter en snarlik förpackning som vi har i Sverige utan någon lycka.

Men vilken tur jag har Jamie... hahaha och google <3






Äntligen sitter jag här med favvo frukosten... Havregrynsgröt och bananer. *mums*



Nu ska jag strax till jobbet. Är lite sen... hehe, vaknade 30 min senare än vad jag skulle men jag oooorkade verkligen inte gå upp i morse....  slutar klockan 18.00 ikväll buhuuuuu.

Shoppat i Croydon

Idag har jag varit i Croydon och shoppat lite.

Först när jag kom dit så hoppade jag av bussen och tog mig till en pub och käkade Fish and Chips. *gott som attans*

Sen så gick jag in på H&M och köpte 2 cardigans till mig och sedan en t-shirt och en tröja till Jamie.
Efter att jag va klara där gick jag vidare till Primark ( som oxå finns i Croydon). Köpte 3 stycken standard tröjor man kan ha under cardigans osv nu när det börjar bli kallt ute...   allt som allt gick det på £50. Inte så himla farligt dyrt.


Något som jag behöver är en klippning. Ska kolla med en utav stammisgästerna på puben . Hon är ung och frisör så vem vet.. kanske kan få lite rabatt?? haha :P   skadar ju inte å kolla!
Även färga håret behöver jag göra... ska antagligen göra det i morgon kväll eller på lördag förmiddag.


Jahapp..... jag vet inte vad jag ska skriva mer... finns inte så himla mycket att uppdatera.

Allt är bra iallafall... inga negativa dagar på ett tag nu. Hur underbart som helst.


Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova i min underbara säng. Älskar verkligen våran KingSize <3
Ska bara kolla klart på Sjukhuset på TV3's hemsida webb-tv <3




God Natt!

Britney Spears - Womanizer

Britney Spears - Womanizer


Inte den bästa låten hon gjort men på nått jäkla vänster så finns det lite go go i den...

*gäsp*

Trött trött och åter trött.... vaknade nyss, men shit vad skönt det är att sova ut närmman är ensam hemma och börjar jobba sent.  Igår höll jag nästan på att sumpa Detoxen, men jag kom på mig i sista sekund. Jag ger inte upp....än... hehe.
Man är så van att bara slänga ihop lite makaroner och korv och tjoffs så e det klart....   men nu är det sallad och mojs å blääää.... Jag tycker jätte mycket om sallad men...... inte när jag måste.. hehe men had ejag inte hållt på å testa detta så hade jag ätat sallad i mängder kan jag lova...

Det jobbigaste är när man säger nej till alkohol istället.. det är det svåraste...
-Alexandra ska vi ta en drink?
-Ehrmm.. mm jaaa.. jag tar soda-vatten.


Well well....   bara 6 dagar kvar. *asgarv*
Hoppas detta nu hjälper emot min trött och slöhet annars ska jag stämma folket som påstod sig uppfinna skiten.


ok, nu ska jag gå och göra något att äta.
Soppa och knäckebröd till lunch
En banan  till mellanmål senare
Sallad innan jag går till jobbet.

Jamie ska köpa havregry till mig idag så jag kan äta havregryns gröt ofta. Är ju inte världens bästa person på att hitta saker i Sainsburys när jag inte vet vad sakerna heter på engelska....

Havregryn - porridge oats
Havre - Oats (vilket jag viste redan)
Gryn - Grain

Engelskan har ju hur många olika namn som helst... men Havregryn vil jag ha. Porridge oats!!!!






ok, dax för lunch!

1a dagen med Detox metoden.

Ahhhhh vaknade på morgonen och tyckte jag va riktigt duktig som åt knäckebröd..

köpte bananer oxå.. hahaha   så idag om jag ska vara ärlig har jag mått piss...   ville ha mat ååååhhh  


kan bara säga: aldrig har en tonfisk/ägg sallad smakat så gott.






*längtar tills jag å Jamie flyttar till vår nya lägenhet*

Jaha ja..

Idag ska jag börja med Detox. Ska se hur länge jag klarar det.... planerat att hålla ut en vecka iallafall minst....

Ni kanske frågar er varför?

-Jo, såhär er det... jag är trött och hängig nästan hela tiden... Inte mycket ork i kroppen så jag letade på Google om detta... då kom detta med Detox upp.... WOW tänkte jag.... avgiftning för kroppen en vecka. Let's try this man....

Det sägs att ögonen blir klarare och utstrålningen bättre.. så nu ska jag äta sunt i en vecka? bye bye alla köttbullar å goda kycklingar osv... Plus att man minskar 2 kg minst på en vecka.. men hallå ? 2 kg? wow.. syns inte ändå. Men who cares..   bara bra om det skulle funka... piggare å gladare Alexandra. woho

Här är en länk till ett tidigare inlägg om Detox...

DETOX


Så idag är det en stor dag, skriver senare om hur denna dagen va. Nu måste jag kila iväg så jag hinner köpa frukt.


Wish me Luck!

I morgon tisdag betalar vi £400 i deposit. <3


På tisdag ska jag testa Detox.

Känner du dig trött och hängig? Eller uppblåst och tung i kroppen? Prova den nya fastan – detox. Du kommer snart att märka skillnaden och känna dig både fräschare och smalare.
Den mest populära hälsokuren just nu är att detoxa. Det handlar om att äta rätt, få kroppen i rätt balans och bli mindre trött, och bli fräschare och friskare.

Detox kommer från engelskans ”detoxification” som betyder avgiftning. Förespråkarna menar att en detox-kur rensar kroppen från gifter och ohälsosamma bakterier och gör att vi mår bättre till både kropp och själ. Andra menar att de verkligt tunga gifterna lagras i vårt fett och där ligger de bra och säkert – går vi för snabbt ner i vikt kommer de för fort ut i kroppen för att det ska vara riktigt bra för oss.

Men redan på 70-talet användes fasta för att kroppen skulle ”rensas” från slagg och gifter. Fast föda eller kaffe, vanligt te och alkohol var förbjudet och man levde på drycker som frukt- och grönsaksjuicer och örtteer under 7-10 dagar.  Det var tufft att inte få tugga och många fick huvudvärk i början men efter några dagar blev de närmast upprymda och fick massor av överskottsenergi.

Detox är ett modernt sätt att fasta, men i en mjukare form eftersom du får äta viss fast föda.  Och det är utan tvekan ett suveränt sätt att komma igång med nya sunda vanor. Genom att ta bort sötsaker och annat som innehåller tillsatser i kosten så mår du bättre. De flesta går också ner i vikt och det är egentligen vatten och en del muskelmassa som försvinner. Men det inspirerar ofta till en omläggning av kost- och levnadsvanor. Fortsätter du sedan att leva sunt kan du behålla viktnedgången och tappa ytterligare kilon.



Det finns många detox-kurer och preparat att köpa bland annat i hälsokostaffärerna men du kan komma långt genom att bara ändra på din kost. 

För grunden i ett detox-program är maten. Du äter bra och färska råvaror som innehåller massor med vitaminer och mineraler. Det kan handla om frukt och grönsaker, nötter, bönor och andra baljväxter. Genom att sortera bort skräpmaten blir du av med sötsuget och får mer näring.

SÅ HÄR GÖR DU

Steg 1: Förbered dig
* En kur ska helst pågå under sju dagar men du kan också känna dig för under en helg. Bestäm dig för att satsa och håll ut! Börja gärna på en torsdag eller fredag eftersom du då kan använda helgen till att ta det lugnt.

* Trappa ner ditt kaffedrickande innan du börjar detoxa, eftersom du lätt får huvudvärk om du slutar för tvärt med kaffet.

* Ladda ditt skafferi med goda detox-varor (se lista här intill) och njut medan du planerar din vecka. Släng skräpmaten!

Steg 2: Så ska du äta

* Drick mycket vatten, gärna med pressad citron, och gärna mellan måltiderna.

* Välj bort alkohol, kaffe och rökning.

* Drick örtte och grönt te istället för kaffe.

*Ät tre måltider och några mellanmål.

* Välj bort vitt mjöl, socker och alla typer av sötsaker, söta lightprodukter, kakor, bakverk och glass.

* Ät frukt och grönsaker, bönor och nötter. Även lite fisk, tofu och kyckling är tillåtet om det inte äts för ofta.

* Välj rena råvaror och rensa bort hel- och halvfabrikat.

* Salta mindre.

*Ät grönsakerna råa eller lätt tillagade. Satsa på ekologiska varor.

Steg 3: En vanlig detox-dag
* Börja dagen med ett glas vatten med pressad citron.

Frukost
: Havregryns- eller bovetegröt med äpple och krossat linfrö, müsli med nötter eller fruktsallad med dinkel. Komplettera med sojamjölk, yoghurt eller juice.
Mellanmål: Torkad frukt eller ½ dl osaltade nötter
Lunch: Grekisk sallad på tomat, svarta oliver, grönsallad, rödlök, fetaost och olivolja eller en mixad soppa med valfria grönsaker som morötter, kall kokt potatis, purjo- eller vanlig lök.
Mellanmål: stavar av morot eller bladselleri eller en fruktdrink
Middag: Böngryta med sås av tomat, lök och vitlök kompletterad med en grönsallad eller ugnsrostade grönsaker som selleri, morötter, paprika och lök
Kvällsmål: En halv avokado smaksatt med citron
Drycker: Vatten smaksatt med citron, grönt eller rött te eller något gott örtte.

* Vill du absolut ha mer protein till middag eller lunch komplettera då med en liten bit kokt lax eller kycklingfilé.

Steg 4: Träning under veckan
* Du ska ta det lugnt med hårdträning när du detoxar, vanliga promenader och simning är bra. Ta gärna 10 minuters vila under dagen. Ligg helt utsträckt och djupandas och upplev hur kroppen slappnar av. Lägg handen på magen och känn hur den höjs och sänks med andetagen. Stäng av TV:n och gå tidigare till sängs så att du får en extra timmes sömn.

Steg 5: Så fortsätter du!

* När du känner dig nöjd med din detox-vecka börja långsamt äta fler mejeriprodukter och mer protein. Men ta också chansen att ändra lite i din kost. Har du klarat dig utan sötsaker, vitt mjöl och halvfabrikat en vecka – varför inte avstå ytterligare en tid? När du nu ätit mycket gott med grön mat och mer frukt kanske det är något som regelbundet kan ingå i din veckomeny.

Kollat på lägenhet.

Minns ni detta inlägget?

Underbar Dag



Där finns det bilder på en fin lägenhet, den va vi och kollade på idag och vi ska ringa Jamies pappa... den ska bli våran...  Värsta lyx lägenheten. I sovrummet finns det ett rum (dusch och toalett)   fint och i det stora badrummet finns badkar och toalett. hihi.
Stora fina ytor och köket underbart. vit/krämiga heltäcklingsmattor i sovrummen och ''vanligt'' golv i resten av lägenheten.
Port telefon med filmkamera finns det med, ifall att man vill se vem som ringer på ens klocka. hihi.
Skit fint verkligen, ligger i ett lugnt område i Croydon nära Waddon station. bara 13 min gångväg och kanske 20 minuter till Ikea om man går. lyx va? svensk mat varje dag. muhahaha. Egen parkering *woho* och sen så va det bra fönster och element (som svenska lägenheter har).

Månadshyran är ganska dyr men vad fan, skit samma. Den ligger på:
  1 000,00 GBP   vilket ger dig
 12 264,20 SEK
 





Party in Streatham













In the pictures: Me, Anna, Anne-Marie, Jason, Andy and Stephen.




Look what Jamie just gave me.

''-Some Ice cream for you my little girl''

Sometimes it's good to be ill, You get the most awesome stuff.


Fortsättning på dagen med mensvärk.

Ja jag måste ju berätta en lite rolig sak som hände.....

Jag sprang runt och försökte verkligen bli av med värken och så sätter jag på webcamen jag har till en kompis här i London.
Självklart rusade jag iväg och spydde när den va igång.... Mina ben kunde inte ens bära mig heller..   dom skakade och ne usch! fy fan.....

Helvette vilken smärta man kan få av lite mens....


Fick iallafall skicka iväg ett sms till chefen (den nya) och han fixade in en som kunde jobba åt mig ikväll.


Måste sett roligt ut... haha  Alexandra springer och spyr i en webcams konversation. *ASGARV*
Ska iallafall försöka gå ut och få lite luft om en liten stund när Jamie kommer hem. Ska gå å köpa kyckling burgare från Chicken Cottage. favvo stället! Inte fått i mig ett dug mer än värktabletter. Svinhungrig!

Nu e det iallafall lite bättre.... fortfarande ont som fan men ingen illamående just nu.


Ha en bra kväll allihopa!


Fredag i morgon woho!  Men jag jobbar lördag ändå *shiiat*


Mår skit...

Jävla mensvärk....fan vad dåligt jag mår.......  inget hjälper har provat allt...  helvettes jävla skit...







ååååh ska skära ut mina ägg snart så slipper man denna skiten..  

En underbar dag

Solen skiner och det är lugnt ute på vägarna. Underbart!
I morse gick jag upp till New Look och köpte mig nya svarta byxor. Har jobbat sönder de andra så va tvungen att ha nya. Köpte även nya Converse skor till Jamie eftersom igår *Lycka* Firade vi 1,5 år tesammans så när jag kom hem fanns det 10 stooora röda rosor på min databord. hihi. gullig han är.. å han fick då alltså skorna utav mig för hans andra är trasiga... så nu är båda glada.
















Jamie hade även hittat 7 lägenheter som han kunde tänka sig och han bad mig innan att välja ut vilken jag helst ville ha... det fick bli denna. Vi har nu ringt och bestämt att vi ska kolla på den under lördag eftermiddag.
(Vill även påpeka att denna lägenheten ligger nära en tågstation och IKEA) kanske man ska söka jobb där. haha. Annars blir det att jobba på TGI Friday's. Hörde lite med en kompis och han sa att jag kan få jobb där utan intervju eftersom jag känner endel som jobbar där. Skit bra lixom!














Måste berätta något annat roligt som händer den 17e november klockan 11.10.
FavvoLena landar på Stansted Airport och hon ska hälsa på mig i London.
Tänk att jag har bott här i över 1 år nu. Kan inte fatta det själv... Hoppas att Carolin oxå kommer hit samma dag. Hade vart superlycka... TRION erövrar Londons gator!!!!!







Här är en super gammal bild på oss tre... HA HA HA HA!!! ÄGD!












Nu ska jag fortsätta med maten. Gör lax och pasta igen, det är ju så himla gott.
Måste även ta värktabletter för har sån för värk inför mensen.  Hatar att va kvinna ibland!



Jobbar ikväll 18.00 - 00.30. Hoppas min jobbarkompis Anna mår bättre igår. Hennes lillasyster har en leverskada och fick åka till sjukhuset igår. Hon gick hem från jobbet och allt... uscha... kan inte va lätt å va sjuk när man är så ung... stackars alla sjuka människor :(


RSS 2.0